Ultimele vesti despre recuperarea lui Michael Schumacher: "Il vad de cel putin doua ori pe luna"

Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 12:53
6195 citiri
Ultimele vesti despre recuperarea lui Michael Schumacher: "Il vad de cel putin doua ori pe luna"
Michael Schumacher si Jean Todt

Presedintele FIA, Jean Todt, a declarat pentru cotidianul Corriere della Serra ca il viziteaza cel putin de doua ori pe luna pe fostul pilot Michael Schumacher, care este in recuperare dupa accidentul grav suferit in 2013, conform news.ro.

"Il vad pe Michael cel putin de doua ori pe luna. Nu il las in pace. Pe el, pe Corinna, familia... am avut atat de multe experiente impreuna... Frumusetea a ceea ce am trait este parte din noi si continua", a spus Todt.

Anul trecut, in septembrie, Jean Todt declara pentru PA ca Michael Schumacher ca nu crede ca sunt sanse ca fostul pilot sa ajunga sa fie in aceeasi forma ca inainte de accident. "L-am vazut pe Michael saptamana trecuta. Se lupta. Dumnezeule, stim ca a suferit un accident teribil la schi, care i-a cauzat multe probleme. Dar el are alaturi o sotie extraordinara, ii are pe copii, are asistente si tot ce ii putem dori este tot ce e mai bine pentru el si pentru familia sa. Tot ce pot face eu este sa le fiu aproape pana cand voi putea face ceva, iar apoi voi face acel lucru. Cred ca acesta este maximum pentru el. Daca sunt sanse sa il vedem cum era inainte de accident? Nu cred asta", a spus atunci Todt.

Jean Todt, care era director sportiv la Ferrari in perioada in care Schumacher a castigat cinci din cele sapte titluri mondiale din cariera, este un apropiat al germanului.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie 2014, Schumacher a fost in coma. El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, iar in 9 septembrie 2014 a fost externat si mutat la locuinta sa din localitatea elvetiana Gland.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Formula 1 s-a întors în China. Surpriză în calificările pentru proba de sprint
Pilotul britanic Lando Norris (McLaren) va pleca din pole position în cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, programată sâmbătă pe circuitul de la Shanghai....
Negocieri surprinzătoare în Formula 1. Pilotul cu care discută campionii de la Red Bull
Negocieri surprinzătoare în Formula 1. Pilotul cu care discută campionii de la Red Bull
Red Bull Racing, campioana mondială en titre din Formula 1, poartă negocieri cu pilotul spaniol Carlos Sainz Jr, care se va despărţi de Ferrari la finalul acestui sezon, a dezvăluit Helmut...
#Michael Schumacher, #Jean Todt, #formula 1, #recuperare , #Michael Schumacher