Vor fi imagini cu Michael Schumacher după accidentul suferit la schi? La ce să ne așteptăm de la documentarul scos de Netflix VIDEO

Duminica, 12 Septembrie 2021, ora 22:00 5572 citiri
Jean Todt și Michael Schumacher în era Ferrari

Pe 15 septembrie Netflix va lansa documentarul dedicat lui Michael Schumacher, marele campion din Formula 1, cu șapte titluri câștigate.

După succesul înregistrat cu producția Jordan, Netflix a realizat o nouă serie inspirată din viața personală și profesională a unui fost mare campion.

Michael Schumacher este eroul serialului care fi difuzat începând cu 15 septembrie. Documentarul a fost realizat cu acordul familiei și cuprinde mărturii ale soției Corinna, ale fratelui Ralf și ale copiilor Gina-Maria și Mick.

Tatăl Rolf Schumacher va apărea și el.

Producția va scoate în evidență ambiția lui Schumi de a deveni un mare campion, un tip aflat mereu în căutarea perfecțiuniii, dar și obstacolele pe care le-a avut de depășit.

Se pare că în noua producție vor fi incluse și imagini de la petrecerea ținută de familie pe 3 ianuarie 2019, când Schumi a împlinit 50 de ani.

Ar fi pentru prima dată când am putea vedea imagini cu Schumacher de la accidentul de schi suferit în decembrie 2013 într-o stațiune din Franța, accident în urma căruia Schumi a intrat în comă.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News