Soția lui Michael Schumacher: “Îmi e dor de el în fiecare zi. N-am crezut niciodată că i se poate întâmpla ceva. Toți facem terapie”

Miercuri, 08 Septembrie 2021, ora 14:11 10243 citiri
Michael Schumacher, soția Corinna și cei doi copii

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit pentru prima dată deschis despre ce se întâmplă după accidentul de schi suferit în urmă cu opt ani.

“Îmi e dor de Michael în fiecare zi. Dar Michael e aici. Diferit, dar e aici. Îmi arată în fiecare zi cât e de puternic”, a spus ea în docmentarul Netflix dedicat lui Schumi.

Corinna, în vârstă de 52 de ani, credea că soțul ei e invincibil, după ce a trecut prin atâtea accidente în cariera de Formula 1.

„Am reușit întotdeauna să traversăm cursele lui în siguranță”, a adăugat ea. “De aceea am fost sigură că avea câțiva îngeri păzitori care îl urmăreau".

„Nu știu dacă este doar un fel de perete de protecție pe care îl ridici singur sau pentru că ești într-un fel naiv - dar pur și simplu nu mi-a trecut prin minte că i s-ar putea întâmpla vreodată ceva lui Michael".

„Accidentul a fost pur și simplu ghinion - tot ghinionul pe care cineva l-ar putea avea vreodată în viața lui”

De asemenea, soția lui Schumacher a dezvăluit că întreaga familie trece prin momente extrem de dificile.

„Încercăm să continuăm ca o familie, așa cum i-a plăcut lui Michael și încă o face. Locuim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l ajuta și pentru a ne asigura că se simte confortabil.

Toată viața a ne-a protejat, acum e momentul să îl protejăm noi”, a mai spus Corinna.

Michael Schumacher a suferit un accident de schs în stațiunea franceză Maribel în decembrie 2013. A stat câteva luni în comă, apoi a fost mutat la casa lui din Elveția.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News