Ministerul Mediului da 350.000 de euro pe un clip publicitar

Joi, 17 Februarie 2011, ora 11:42
1457 citiri
Ministerul Mediului da 350.000 de euro pe un clip publicitar
Foto: Arhiva

Ministerul Mediului si Padurilor va finanta, in parteneriat cu Guvernul Norvegiei, difuzarea unui clip publicitar cu durata de 30 de secunde pentru promovarea unei campanii privind infiintarea pietelor ecologice in Romania.

Costul productiei si difuzarii acestui spot va aduce unei firme de profil un contract in valoare de 350.000 de euro, cu TVA inclusa.

Ministerul condus de UDMR-istul Laszlo Borbely a postat, miercuri, pe pagina web a Serviciului Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP) un anunt de participare prin care isi face cunoscuta intentia de a achizitiona servicii de realizare si difuzare a unui spot de televiziune prin care sa fie facuta cunoscuta Campania de implementare a proiectului "Dezvoltarea pietelor ecologice emergente din Romania (ECOEMERE)", scrie Puterea.

Potrivit aceluiasi anunt de atribuire, locul de prestare a serviciilor solicitate este pe "teritoriul Romaniei", iar costurile estimate ale campaniei se ridica la suma de 1.136.700 de lei fara TVA. Ministerul Mediului si Padurilor precizeaza ca finantarea proiectului este asigurata de catre ECOMERGE, din fonduri nerambursabile, in proportie de 85 la suta, si de la bugetul de stat, in proportie de 15 la suta.

Nu este pentru prima data cand banii europeni gestionati de Laszlo Borbely sunt cheltuiti pe productii publicitare. In anul 2008, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, condus la acea data tot de Borbely, a finantat cu sapte miliarde de lei vechi aparitia unei publicatii lunare, "euROpeanul".

Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
Google renunță la Dock-ul cu încărcător pentru tableta Pixel
În iunie anul trecut, Google a lansat tableta Pixel, care a inclus în pachet un Dock cu Încărcător și Difuzor, destinat să transforme dispozitivul într-un difuzor inteligent atunci când...
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Samsung anunță inovații AI pentru interfața One UI 6.1.1
Recent, au apărut zvonuri că Samsung, în colaborare cu Google, dezvoltă noi funcții de inteligență artificială (AI) pentru linia de smartphone-uri. Potrivit ultimelor rapoarte, următoarea...
#Ministerul Mediului fonduri, #Ministerul Mediului clip publicitar, #Ministerul Mediului campanie publicitate , #finantare