KULT-ART Fusion, Societate Cooperativa

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 12:24
1742 citiri
KULT-ART Fusion, Societate Cooperativa

Comuna Cornu Luncii, in parteneriat cu Asociatia Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Fundatia ECOTOP pentru Cultura si Educatie Ecologista Oradea, Asociatia KULT-ART si Die Querdenker Austria, a implementat in perioada ianuarie - decembrie 2015 proiectul "Social Economy 4 All" - POSDRU/173/6.1/S/148302.

Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara nr. 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de interventie 6.1: "Dezvoltarea economiei sociale".

In cadrul acestei initiative a fost infiintata de catre Partenerul 3 Asociatia KULT-ART Structura de Economie Sociala (SES) KULT-ART Fusion Societate Cooperativa, care desfasoara activitati de prelucrare a sticlei prin fuziune.

Acest SES are ca membri fondatori persoane din categorii sociale vulnerabile care sunt si angajate.

Pe langa obiecte realizate prin fuziunea sticlei, principalul obiectiv al KULT-ART Fusion este incluziunea activa a grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma, persoane care traiesc din venit minim garantat, familii monoparentale, familii cu mai mult de 2 copii) prin calificare, crearea de locuri de munca, reinsertie pe piata libera a muncii si dezvoltarea de servicii noi in cadrul SES.

De la vesela, suveniruri, bijuterii din sticla, magneti de frigider si obiecte decorative de mici dimensiuni, sticla fuzionata KULT-ART se preteaza excelent pentru lucrari ample de amenajari interioare si exterioare.

Atelierul realizeaza corpuri de iluminat unicat din sticla fuzionata, decoratiuni pentru suporturi de lumanari, meniuri, mobilier, oglinzi, chiuvete de baie si bucatarie in dimensiuni standard sau la comanda, geamuri de interior (baie, sufragerie, dormitoare), geamuri exterioare, sticla pentru masute de cafea, rame de oglinzi, pereti de sticla pentru inchidere dus, iar culorile si modelele variaza in functie de nevoile clientului si destinatia produselor (gradinite, scoli, restaurante, hoteluri, locuinte particulare).

De asemenea, un serviciu unic pe care il ofera KULT-ART Fusion pe piata locala este realizarea de vitralii din sticla pentru lacase de cult, locuinte sau alte destinatii.

Sticla fuzionata KULT-ART este rezultatul pasiunii a 8 persoane: 1 manager, 1 specialist prelucrare sticla si coordoonare echipa sticlari, 1 specialist decorator produse de sticla si 5 angajati din grupurile vulnerabile, diminuand astfel numarul de someri din grupuri sociale considerate vulnerabile.

KULT-ART Fusion a lansat un nou magazin online prin intermediul caruia sticla fuzionata de Maritei ajunge mai aproape de potentialii clienti: www.glassfusionkultart.ro

KULT-ART Fusion Societate Cooperativa Sociala are sediul in localitatea Maritei, com. Darmanesti, 537 A, jud. Suceava, Romania.

Pentru informatii suplimentare contactati-ne la sediul atelierului sau la tel. 0744950292 / 0727804065, persoana de contact Oana Potoroaca, Manager SES, e-mail office@glassfusionkultart.ro.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#artizanat sticla proiect social, #KULT ART Fusion artizanat , #fonduri europene