Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Directorul adjunct al autoritatii pentru fondurile UE a demisionat

Marti, 01 Martie 2011, ora 00:13
2116 citiri
Directorul adjunct al autoritatii pentru fondurile UE a demisionat
Foto: money.ro

Directorul adjunct al al Autoritatii de Coordonare a Instrumentelor Structurale, Razvan Cotovelea, a demisionat dupa 12 ani de activitate, pe motiv ca in ultima perioada experienta sa a fost ignorata.

"Impresia mea este ca de mai bine de un an si ceva experienta mea nu mai conteaza, nu mai intereseaza pe mine, adica 12 ani si 35 de miliarde de euro negociate pentru Romania, pe criterii tehnice, nu politice, pentru ca n-am avut legaturi cu zona politica. (..)

In doua cuvinte, dupa 12 ani si 35 de miliarde de euro negociate constati ca experienta ta nu e bagata in seama, ca nu mai conteaza nici ce spui, nici daca vrei sa indrumi Guvernul, sa spui daca face bine sau rau. (...)

Acum chiar nu mai conteaza ce experienta ai sau ce ai facut, daca te lauda Comisia Europeana si FMI. Am decis sa plec daca nu mai are nimeni nevoie de mine", a declarat Cotovelea pentru Mediafax.

Acesta a specificat ca demisia sa nu are legatura cu faptul ca Boc a anuntat ca intentioneaza sa ia in subordine directa activitatea de coordonare a fondurilor structurale.

Cotovelea a mai spus ca incertitudinea fata de viitorul ACIS l-a dernajat foarte mult in ultimul timp.

"Opinia strict personala este ca nimeni nu stie absolut nimic. ACIS poate sa treaca integral sub premier, poate sa fie spart, ceea ce ar fi cel mai rau, sau poate sa ramana in continuare la Minsiterul Finantelor. Din cate am vorbit cu reprezentantii politici de la nivel inalt, nu s-a luat o decizie", a mai spus Cotovelea.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Razvan Cotovelea demisionat , #stiri fonduri