9 modalități utile de a folosi folia stretch transparentă în casa ta

Advertorial
Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 18:32
3575 citiri
9 modalități utile de a folosi folia stretch transparentă în casa ta
FOTO: ambalare.com

Folia stretch transparentă este un material versatil și foarte util atât ambalarea coletelor sau paleților în afaceri, cât și în utilizarea acesteia în casele noastre.

Te poți folosi de folie stretch în diferite moduri în casa ta, datorită proprietăților ei.

Folia stretch este un tip de folie din polietilenă cu proprietăți multiple care îți pot fi utile în casă.

Iată 9 modalități de a o folosi în casa ta.

Ambalarea alimentelor

Folosește-te de acest tip de folie pentru ambalarea produselor alimentare precum carnea, peștele sau legumele deoarece aceasta va permite păstrarea prospețimii produselor și împiedică pierderea umidității.

Poți folosi această folie pentru a pune carnea la macerat și ai păstra prospețimea cărnii sau aromelor, dar și pentru a păstra prospețimea legumelor pentru mai mult timp.

Ambalarea obiectelor din casa ta

Folia stretch este rezistentă la uzură și protejează produsele de diferite șocuri, praf, murdărie sau zgârieturi. Astfel că o poți utiliza pentru ambalarea produselor nealimentare pentru a le proteja, atunci când le depozitezi, precum obiecte textile, diverse ustensile, produse electronice etc.

În proiecte handmade

Dacă ești o fire creativă și îți plac lucrurile create cu mâna ta, există o varietate de utilizări a foliei pentru a aduce mai multă personalitate în casa ta.

Spre exemplu poți să îți creezi diverse obiecte decorative pe un cadru de lemn, metalic sau de plastic, pe care să îl acoperi cu folie transparentă și să o pictezi sau să o decorezi așa cum simți.

Aici există o varietate de obiecte pe care le poți crea, de la lămpi, tăvițe, oglinzi, obiecte decorative etc.

Protejarea mobilei

În cazul în care dorești să îți protejezi anumite corpuri de mobilier de uzură, zgârieturi sau pete te poți folosi de folia stretch atunci când aceste corpuri de mobilier precum canapele, fotolii, scaune sau dulapuri nu sunt folosite sau pur și simplu vrei să le menții într-o stare bună.

Crearea unui spațiu de depozitare sigur

Dacă vrei să îți creezi un spațiu de depozitare ingenios poți utiliza folia pentru a crea diverși săculeți sau pungi în care poți depozita diferite obiecte precum jucării, haine sau accesorii.

Datorită transparenței acesteia, obiectele din interior pot fi ușor de văzut dar și de accesat și vor ocupă un spațiu minim. În plus, acest lucru te ajută să îți păstrezi lucrurile mai organizate.

Protejarea obiectelor fragile

Avem în interiorul casei noastre o multitudine de obiecte fragile care au nevoie de protecție suplimentară, fie că ne referim la zgârieturi, praf sau murdărie.

Așadar te poți folosi de această folie pentru a proteja obiectele precum vase, tablouri sau statuete de ciobiri, murdărie, praf sau zgârieturi.

O poți folosi atunci când le depozitezi sau le transporți pentru a păstra în cele mai bune condiții.

Decorarea suprafețelor

Atunci când îți dorești să aduci mai multe o personalitate în interiorul locuinței tale, te pot folosi de folia strech pentru a decora diferite suprafețe din casa ta creând un efect de sticlă gravată sau colorată.

Aplică pe suprafața dorită și pictează-o sau decorează o așa cum îți dorești.

Crearea unui spațiu sigur de lucru

Se întâmplă uneori să ne dorim să protejăm anumite suprafețe din casa noastră atunci când lucrăm la diverse proiecte sau atunci când copiii noștri își doresc să picteze sau să lucreze cu lipici sau alte produse care pot afecta suprafețele.

Astfel că folosirea foliei stretch este o idee practică în acest sens, protejându-ți suprafețele de murdărie sau pete, fie că ne referim la canapele, mese, covoare, mobila sau chiar podele.

Inchiderea cutiilor

Datorită proprietăților ei elastice, folia stretch îți poate fi utilă atunci când îți dorești să ambalezi diferite obiecte în cutii, pe care le depozitezi în cămară sau în alte spații de depozitare.

Folosind folia stretch te vei asigura că în interiorul cutiei nu va intra, murdărie, praf sau lichide și nu mai ai nevoie de produse suplimentare de ambalare, precum banda scotch.

Crearea unui spațiu în curte

În cazul în care îți dorești să creezi un spațiu sigur în curtea ta, precum un loc de joacă pentru copii, sau chiar o mini seră poti folosi folia stretch pe care să o utilizezi pentru a acoperi un cadru de lemn de tip căsuță.

Aceasta nu doar că va proteja de vânt, praf sau insecte acest spațiu, dar și de ploaie. De asemenea poți folosi folia pentru protejarea plantelor.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#folie stretch, #folie transparenta , #stiri life style