Ehipa de robotica a Liceului Teoretic "Ioan Slavici" va reprezenta Panciul la Concursul de Robotica ,,FIRTS Tech Challenge"

 Marti, 05 Martie 2024, ora 08:07 121 citiri
Echipa de robotica, CyberLIS76, a Liceului Teoretic Ioan Slavici din Panciu, va participa in perioada 8-10 martie 2024, la una dintre cele mai importante competitii de specialitate din tara- FIRTS Tech Challenge, etapa regionala.

Programul FIRST Tech Challenge este un program inceput in SUA, ce s-a extins la nivel mondial, in Romania fiind introdus in 2016 de Asociatia Natie Prin Educatie. Pentru aceasta asociatie, sezonul 2023/2024 este al #8-lea sezon de robotica FIRST Tech Challenge in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.