Un vicepresedinte PNL cere sanctionarea lui Ghise

Marti, 11 Iunie 2013, ora 19:37
1675 citiri
Un vicepresedinte PNL cere sanctionarea lui Ghise
Foto: stiri.botosani.ro

Vicepresedintele PNL Florin Turcanu propune adoptarea unor masuri impotriva senatorului liberal Ioan Ghise, care a declarat ca Victor Ponta ar trebui sa demisioneze intrucat a tradat electoratul USL prin coabitarea cu presedintele Traian Basescu.

Turcanu considera ca astfel de declaratii fac deservicii USL.

"Trebuie facuta o analiza in interiorul PNL si luate masuri impotriva senatorului Ghise, care nu reprezinta punctul de vedere al partidului. Cred ca trebuie analizate cu maxima responsabilitate declaratiile colegului nostru", a afirmat vicepresedintele PNL.

Ghise si-a pus partidul in cap, dupa ce a cerut demisia lui Ponta: PNL se delimiteaza de atac (Video)

Ilie Sarbu cere excluderea lui Ghise din PNL: Il face praf pe premier

Florin Turcanu, care este si presedinte al filialei teritoriale Botosani a PNL, dar si presedinte al Consiliului judetean Botosani, este de parere ca declaratiile lui Ioan Ghise sunt facute la presiunea altor persoane.

"Sunt foarte multi oameni politici care de foarte multe ori raspund la comenzi dinafara partidului si care vor sa creeze haos in interiorul partidului si in USL", a adaugat Turcanu.

Ioan Ghise: Premierul trebuie sa isi dea demisia. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete Interviu

Senatorul PNL Ioan Ghise a declarat, marti, pentru Ziare.com, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze pentru ca a tradat electoratul USL.

"Le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea il mai alegeau? Poate nici macar deputat", a spus Ghise.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Florin Turcanu sanctionare Ghise, #Ioan Ghise demisie Victor Ponta , #stiri Florin Turcanu