Iordache o acuza pe Cretu ca n-a venit la Ateneu, desi toata lumea a vazut-o, si e nemultumit ca ataca propriul guvern

Sambata, 12 Ianuarie 2019, ora 15:57
9114 citiri
Iordache o acuza pe Cretu ca n-a venit la Ateneu, desi toata lumea a vazut-o, si e nemultumit ca ataca propriul guvern
Foto: Facebook / Corina Cretu

Vicepresedintele PSD Florin Iordache a criticat-o pe Corina Cretu pentru ca a anuntat singura ca vrea sa candideze la alegerile europarlamentare, avand o oferta de la partidul lui Victor Ponta, si sustine ca nici n-a venit la evenimentul de la Ateneu, desi ea a fost acolo (foto).

Florin Iordache, lasat de Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor, spune despre Cretu ca trebuia sa astepte o discutie in PSD si afirma ca el nu a mai vazut comisar european care sa isi atace propriul Guvern.

"M-a deranjat modul in care doamna comisar a atacat Guvernul Romaniei. Eu nu am mai vazut ca un comisar al unei tari sa isi atace propriul Guvern. Daca era din partea unui partid de opozitiei, poate, dar nici asa nu intelegeam, cu atat mai mult cu cat ea a ajuns acolo din partea PSD. Sa-ti ataci Guvernul tarii tale ca nu a facut, ca nu a depus toate eforturile, ca gradul de absorbtie... si asa mai departe nu e in regula.

Nu crezi ca prima oferta trebuia sa o ai de la partidul tau si sa ai o discutie cu partidul tau? A fost o receptie acum doua seri dupa concertul de la Ateneu si la care n-am vazut-o. Toti cei 27 de comisari au venit si, nu intamplator sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovada de fair-play era sa astepte sa aiba o discutie", a afirmat Florin Iordache, sambata, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune.

Reactia vine dupa ce comisarul european Corina Cretu a declarat, vineri seara, la Digi24, ca ar vrea sa candideze la alegerile europarlamentare din acest an si ca ia in considerare propunerea pe care i-a facut-o in acest sens Victor Ponta, liderul Pro Romania. "Daca nu mai sunt dorita intr-un loc, ce sa fac? Sa ma duc in munti la 50 de ani?", a spus Corina Cretu despre criticile care ii sunt aduse din PSD.

Este ultima dintr-o serie de replici intre Corina Cretu si mai multi lideri ai PSD. De altfel, Lia Olguta Vasilescu a sustinut ca actualul comisar european nici nu mai e membru al PSD, lucru neadevarat de asemenea. Corina Cretu a explicat ca dupa preluarea mandatului a demisionat doar din functia de vicepresedinte, conform procedurilor in vigoare, nu si din partid.

In ceea ce priveste prezenta la evenimentul care a avut loc joi seara la Ateneul Roman, Corina Cretu a fost acolo, dovada imaginile filmate si transmise in direct. Cu acel prilej, Florin Iordache a tinut un discurs in calitate de inlocuitor al presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Drangea, plecat cu iubita in vacanta.

De asemenea, Corina Cretu a participat la discutiile oficiale care au avut loc vineri la Palatul Victoria.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Florin Iordache Corina Cretu Ateneu, #Iordache Cretu candidat europarlamentare , #deputat