VIDEO Florin Citu, dupa aprobarea bugetului: "Arata ca suntem o coalitie pregatita sa reziste 4 ani". Ce au declarat ceilalti lideri ai coalitiei

Marti, 02 Martie 2021, ora 21:12
Autor: Teodor Serban
VIDEO Florin Citu, dupa aprobarea bugetului: "Arata ca suntem o coalitie pregatita sa reziste 4 ani". Ce au declarat ceilalti lideri ai coalitiei
Declaratii facute de liderii coalitiei dupa adoptarea bugetului/Captura foto

Premierul Florin Citu si vicepremierii Dan Barna si Kelemen Hunor au facut, marti seara, declaratii dupa adoptarea bugetului, afirmand ca votul din Parlament a aratat ca exista o majoritate parlamentara stabila. "Este o premiera, un buget care trece fara niciun amendament", a afirmat premierul, iar Kelemen Hunor a prcizat ca pentru ca bugetul sa fie votat in doua zile a fost nevoie de o pregatire prealabila temeinica, de aceea s-a intarziat fata de calendarul initial.

"Este un buget bun, echilibrat, cu care incepem reconstructia Romaniei si nu poti sa fac acest lucru decat prin reforma si investitii. (...) reforma pe care multi politicieni au aruncat-o in spasiul public, dar au fugit de ea si este momentul sa o facem", a afirmat premierul FlornCitu, dupa adoptarea bugetului.

Acesta a precizat ca "au fost cateva zile importate".

"Cred ca este o premiera, un buget care trece prin Parlaent fara niciun amendament, ceea ce arata ca suntem o coalitie unita, puternica, pregatita sa reziste toti cei patru ani pentru ca avem foarte mult de lucru", a mai afirmat premierul.

La randul sau, liderul USR, vicepremierul Dan Barna, a sustinut ca votul din Parlament arata ca exista o majoritate parlamentara stabila.

"Cele doua zile in care am ajuns sa votam bugetul au dovedit un lucru foarte clar: exista o majoritate parlamentara stabila o coalitie de guvernare care si-a propus sa faca aceste reforme. (...) Aceasta coalitie de centru-dreapta isi onoreaza angajamentele pe care e-a facut romanilor in campania electorala. (...) Votul confirma ca din acest moment Romania intra pe o executie bugetara pentru cel mai ambitios buget de investitii pe care l-a avut Romania vreodata", a declarat Barna.

Vicepremierul Kelemen Hunor a explicat ca a fost nevoie de o pregatire a bugetului pentru ca acesta sa poata fi votat in doua zile.

"Ca sa putem vota acest buget in doua zile era nevoie de o pregatire a proiectului de buget si nu degeaba am intarziat un pic fata de calendarul initial (...) Am reusit sa venim cu un buget foarte bine gandit, foarte bine facut. (...) Avem nevoie de bugete multianuale", a declarat Kelemen Hunor.

Proiectul legii bugetului de stat pe acest an a fost adoptat de Parlament, in forma initiata de Guvern.


Mai puteti citi:

 Articol citit de 2985 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  cozmin
  02.03.2021, 22:00
  sa speram ca aceste servicii nu vor organiza
  si proteste de strada ca sa creeze teroare.
  Comentariu inadecvat
  gheu
  03.03.2021, 00:33
  Pai
  Miron Cozma a amenintat din nou. Ar trbui sa scuipe in san orgoliul lui, ca nu il mai poate scapa Iliescu dee parnaie. La fel si Sosoaca. Sa se mai aline ca in curand nu o mai baga nimeni in seama
  Rank1
  02.03.2021, 23:01
  De la PSD te astepti la orice !
  Au fost si inca sunt cei mai buni in a crea degringolada.
  Au oameni in servicii, au sindicatatele, au televiziunile, au si postaci...sunt infiltrati peste tot!
  cozmin
  02.03.2021, 21:54
  e nevoie si de justitie
  s-a ajuns ca serviciile secrete sa dea peste noi cu masinile pe trecerile de pietoni si nu exista niciun fel de raspundere penala.
  Comentariu inadecvat
  Tot-la-vale
  02.03.2021, 21:49
  Coalițe de hoți
  liberalo-securissto-maghiara, pusa pe jaf si imbuibare, cu un premier speculant de valuta si concediat pentru ca e un incompetent,
  Comentariu inadecvat
  DUTTY
  03.03.2021, 16:40
  Zatcotoarbacomunista!!!!
  .
  Comentariu inadecvat
  Comentariu inadecvat
  Comentariu inadecvat
  DUTTY
  03.03.2021, 16:39
  CUIE MITU!!!!
  !!!
  gheu
  03.03.2021, 00:25
  Yo cred ca
  Sunt disperati si PSD si trolii lor. Li se cam imputineaza lovelele. Si au primit-o in bot si de asta data.

  Unde e Ciolacu doamne?
  Comentariu inadecvat