Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Florin Citu > ministrul Finantelor
A   A   A

Teodorovici a depus deja o motiune impotriva lui Citu, care este ministru de abia o luna

Teodorovici a depus deja o motiune impotriva lui Citu, care este ministru de abia o luna
Foto: Facebook / Eugen Orlando Teodorovici
Senatorul social-democrat Eugen Orlando Teodorovici a anuntat luni, in plen, depunerea motiunii simple intitulate "Guvernarea PNL, numele tau este austeritate".

"Sustin cu tarie depunerea unei motiuni simple impotriva lui Vasile (Florin) Citu si impotriva austeritatii pe care o pregateste Guverul PNL! In acest sens, iata si vestea buna: am propus colegilor mei din grupul PSD din Senatul Romaniei textul unei motiuni simple impotriva lui Vasile Citu, intitulata "Guvernare PNL - numele tau este AUSTERITATE", depusa azi si pe care o sa o dezbatem si o sa o votam cat mai curand in plenul Senatului", a declarat Teodorovici.

La randul sau, presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a propus programarea dezbaterii motiunii pentru lunea viitoare.
"Potrivit art. 166, la motiunile simple termenul maxim este de sase zile, in consecinta, eu va propun sa fie saptamana viitoare, probabil luni, sa programam motiunea simpla. Dupa verificare va voi anunta daca au fost semnaturile necesare", a spus Melescanu.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Orlando Teodorovici, fostul ministru de Finante, da vina pe Citu pentru cresterea cursului valutar, scaderea rezervelor BNR si cresterea ROBOR, desi liberalul se afla la conducerea ministerului de mai putin de o luna.

Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Decembrie 2019, ora 17:31

 Articol citit de 3636 ori

Citeste si: