PNL a spus UDMR ca vrea o majoritate, dar maghiarii cred ca puteau fi mai seriosi

Marti, 03 Martie 2020, ora 11:33
PNL a spus UDMR ca vrea o majoritate, dar maghiarii cred ca puteau fi mai seriosi
Foto: Alexandru Dobre/ Mediafax/ Hepta.ro

Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a declarat ca PNL a transmis formatiunii ca vrea sa formeze o majoritate in Parlament, astfel incat Guvernul Citu sa fie investit.

"Am avut ieri (luni - n.red.) o discutie cu conducerea PNL, deci ieri a fost o intalnire, in care s-a discutat ce va fi in continuare. PNL ne-a spus ca doreste o majoritate. Sigur, aceasta discutie era mult mai binevenita inainte de prezentarea listei membrilor Guvernului si a programului de guvernare, deci inainte de ziua de vineri", a afirmat Attila la RFI Romania.

Vezi si:

Totodata, Cseke Attila i-a criticat pe liberali pentru ca nu s-au consultat cu partidele inainte de a prezenta lista de ministri.

"Noi in primul rand am spus ca e nevoie de mai multa comunicare (...). Intalnirea si dezbaterea noastra e binevenita oricand, dar era mai binevenita daca se facea inainte de prezentarea acestui program de guvernare si a listei de ministri, dadea o nota de seriozitate mai mare decat asa, dupa ce pasul spre Parlament a fost facut de catre premierul desemnat, domnul Citu", a adaugat liderul senatorilor UDMR.

Citeste mai multe despre Cseke Attila (UDMR): PNL ne-a spus ca vrea o majoritate. Discutia era mai binevenita vineri pe site-ul RFI Romania

 Articol citit de 2700 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  mutu2
  03.03.2020, 15:35
  Toată lumea are pretenții de la PNL
  Iohanis a pus 3 premieri de la psd iar psd-iști și i-au dat singuri jos .Acum a pus de la PNL și toată lumea pune condiții ca să voteze guvernul ca și cum pnl-ul ar avea majoritate in parlament.Parlamentul este format din niște pușlamale care nu vor să piardă ciolanul și atunci pun bețe in roate la nesfarșit.Dacă oamenii vor vota la viitoarele alegeri tot psd atunci nu mai e nimic de zis, ne merităm soarta.