Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Florin Citu > ministrul Finantelor
A   A   A

Ministrul Finantelor afirma ca succesul IMM Invest este incontestabil - 8.368 de firme au luat credite in valoare de 7.2 miliarde de lei

Ministrul Finantelor afirma ca succesul IMM Invest este incontestabil - 8.368 de firme au luat credite in valoare de 7.2 miliarde de lei
Foto: Facebook/ Florin Citu
Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca succesul IMM Invest este incontestabil, beneficiind de credite 8.368 de firme. Valoarea creditelor acordate depaseste 7,2 miliarde ceea ce ministrul anunta ca este "un record absolut".

"Succesul IMM Invest INCONTESTABIL! Pana acum: 8.368 de firme!!! 7.2 miliarde lei credite acordate!!! Un record absolut", a scris, luni, pe Facebook, ministrul Finantelor.

Acesta anunta ca deja creditele prin IMM Invest reprezinta 10.5% din stocul total de credite in lei pentru companii.

"Anul trecut rata lunara de crestere a stocului de credite pentru companii era de aproximativ un miliard de lei pe luna. Asa cum anticipam, IMM Invest, lansat de Guvernul PNL, este cel mai important program pentru IMM -uri din ultimii 30 de ani", a mai scris ministrul Finantelor.
Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Facebook ShareTweet
 Luni, 29 Iunie 2020, ora 11:07

 Articol citit de 330 ori

Citeste si: