Ionel Dancă, despre audierea miniștrilor USR: „Nu pot să particip la o cacealma politică provocată de noua conducere PNL”

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 13:48 2682 citiri
Ionel Dâncă, PNL FOTO Facebook/ Ionel Dâncă

Deputatul liberal Ionel Dancă, unul din oamenii care au rămas alături de Ludovic Orban, a anunțat marți, 19 octombrie, că nu va respecta indicațiile de partid privind audierea și votul pentru guvernul Cioloș. Acesta susține că singura soluție pentru ieșirea din criză este ca PNL să desemneze un alt premier.

„#NuParticip la circul politic din aceste zile din Parlamentul României care sfidează situația de criză gravă în care țara se afundă tot mai mult.

Din respect pentru românii care m-au ales să sustin în Parlamentul României o guvernare de dreapta, formată în jurul PNL, cu un prim-ministru liberal, nu pot să particip la o cacealma politică, provocată de noua conducere PNL, care a trădat încrederea românilor într-o guvernare liberală responsabilă.

Nu contest bunele intenții ale colegilor din coaliția de guvernare de a propune un Guvern dar singura soluție reală de guvernare pentru România astăzi este formarea unui nou guvern cu un nou prim-ministru liberal care poate reface coaliția de guvernare cât mai rapid. #SolutiaOrban

Restul este circ și bătaie de joc la adresa românilor care așteaptă soluții eficiente de guvernare la criza sanitară fără precedent și la criza energetică și economică, care amenință România în prag de iarnă. #Liberal #NuPeNeList”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News