Ionel Dancă, către Cîţu: „Să fii salvat în funcţie de mână cu Dorneanu şi Ciolacu este o ruşine pentru un premier susţinut de PNL”

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 19:063101 citiri
Ionel Dancă, către Cîţu: „Să fii salvat în funcţie de mână cu Dorneanu şi Ciolacu este o ruşine pentru un premier susţinut de PNL”
Ionel Danca. Sursa: Gov.ro

Deputatul PNL Ionel Dancă a susținut joi, 16 septembrie, că premierul Florin Cîţu a ales un mod urât să intre la vârf în politcă. Reacţia deputatului vine în contextul în care CCR a decis să dezbată sesizarea făcută de Guvern privind moţiunea de cenzură pe 28 septembrie, la trei zile după congresul PNL. „Să fii salvat în funcţie de mână cu Valer Dorneanu şi Marcel Ciolacu, folosind practici PSD, este de-a dreptul o ruşine pentru un premier susţinut de Partidul Naţional Liberal PNL”, scrie Dancă.

„Urât mod a ales Florin Citu să intre în politică la vârf! Să fii salvat în funcție până la Congres, de mână cu Valer Dorneanu și Marcel Ciolacu, călcând în picioare statul de drept si democrația din România, folosind practici PSD, este de-a dreptul o rușine pentru un premier susținut de Partidul Național Liberal!

Mi-a fost drag Florin Citu când eram colegi dar totul are o limită și intotdeauna mai drag îmi va fi Partidul Naţional Liberal. #FaraPSD.

PS: De la #NuLuamPrizonieri la #PremierulPrizonierLaPSD!”, a scris acesta pe Facebook.Curtea Constituţională a decis, joi, că va dezbate, în 28 septembrie, sesizarea Guvernului referitoare la moţiunea de cenzură. Decizia luată de CCR plasează dezbaterea după Congresul PNL. Astfel, mandatul premierului în funcţie nu este ameninţat de dezbaterea moţiunii de cenzură în plenul reunit al Parlamentului, înainte de votul pentru preşedinţia PNL.