Florin Cîțu, după negocierile cu PSD: „În ceea ce priveşte premierul, vom merge la domnul preşedinte cu câteva variante”

Duminica, 14 Noiembrie 2021, ora 14:10 1948 citiri
Florin Cîțu, declarații după negocierile cu PSD FOTO Hepta

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, duminică, la finalul rundei de de negocieri cu PSD, că sunt mai multe variante de premier şi că liderii celor două partide vor prezenta aceste variante preşedintelui Klaus Iohannis, apoi vor fi făcute publice.

”În ceea ce priveşte premierul, am discutat, vom merge la domnul preşedinte cu câteva variante şi apoi vom veni şi vom anunţa şi public. Va fi întâi o discuţie şi după aceea vom veni şi public cu ele. Cel mai bine, decât să apară tot felul de de informaţii pe surse, când ajungem la o concluzie, vom prezenta”, a declarat Florin Cîţu, duminică, la finalul şedinţei cu liderii PSD.

Întrebat când va avea loc întâlnirea cu preşedintele, Cîţu a răspuns ”încă nu avem o dată”.

Întrebat, de asemenea, când se va tranşa problema premierului, liderul PNL a răspuns că în perioada următoare.

”Astăzi, mâine, poate în zilele următoare”, a declarat Cîţu.

Președintele PNL nu a vrut să dea prea multe detalii cu privire la concluziile negocierilor cu PSD, însă a subliniat, la întrebările repetate ale jurnaliștilor, că nu se va renunța la cota unică de impozitare.

În ceea ce privește desființarea Secției Speciale, Cîțu a spus doar că acordul prevede respectarea recomandărilor MCV însă nu a vrut să detalieze nici atunci când i s-a atras atenția că cerința Comisiei Europene este de desființare a unității de parchet.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii