Florin Citu: Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea. Reactia dura a lui Marcel Ciolacu

Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 08:12
5274 citiri
Florin Citu: Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea. Reactia dura a lui Marcel Ciolacu
Florin Citu, ministrul Finantelor. Foto: Gov.ro

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat, joi seara, pe Facebook, un indemn pentru romani de a merge la vot, sustinand ca "a venit momentul sa scapam Romania de PSD" si ca "trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea". In replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine despre ministrul Finantelor ca "spune lucruri trasnite de un an de zile".

"A venit momentul! A venit momentul sa scapam Romania de PSD. Asteptam acest moment din prima noapte in care Grindeanu, astazi numarul 2 in PSD, a semnat ordonanta 13. Am vorbit despre acest moment in strada cand am iesit sa-i oprim pe Dragnea, Grindeanu, Tudose din tentativa lor de a nationaliza Pilonul II. (...)

Poate cel mai mult am dorit sa vina mai repede ziua votului in 10 august 2018. Atunci cand Dragnea si Ciolacu dadeau ordine ca fratii nostri din diaspora sa fie gazati si batuti in Piata Victoriei. (...) Trebuie sa mergem toti la VOT. Trebuie sa curatam Romania de PSD. Trebuie sa le aratam tuturor ca Romania alege sa mearga alaturi de UE si aliatii nostri nord-atlantici. Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii psd-iste langa Dragnea" a scris, joi seara, Florin Citu, pe reteaua de socializare.

Acesta sustine ca au fost "3 ani de cosmar pentru Romania in dictatura PSD", iar acest lucru "a fost posibil pentru ca in 2016 multi dintre romani au ales sa nu voteze".

Intrebat, intr-o emisiune la Antena 3, ce parere are despre dorinta ministrului de a trimite pe unii dintre liderii PSD dupa Liviu Dragnea, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a raspuns ca nu stie despre aceasta afirmatie, dar ca nu isi "pierde energia" cu ceea ce spune Citu.

"Omul spune lucruri trasnite de un an de zile. Credeti-ma, nu-mi pierd energia cu...", a afirmat Marcel Ciolacu.

CITESTE:

Sfanta Varvara sau Barbara este sarbatorita in fiecare an pe data de 4 decembrie. Ea este cunoscuta ca fiind patroana spirituala a minerilor.

Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#alegeri parlamentare 2020, #alegeri, #Florin Citu, #marcel ciolacu, #Liviu Dragnea, #Mihai Tudose, #Sorin Grindeanu , #stiri Florin Citu