Florin Cîțu, despre motivul pentru care nu a făcut poză alături de Marcel Ciolacu: „Am făcut data trecută și nu a mers bine”

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 23:262189 citiri
Florin Cîțu, despre motivul pentru care nu a făcut poză alături de Marcel Ciolacu: „Am făcut data trecută și nu a mers bine”
Florin Cîțu, fost premier FOTO Facebook / Guvernul României

Liderul PNL, Florin Cîțu, a explicat joi, 25 noiembrie, că alianța cu PSD este ”un compromis”. Fostul premier a vorbit și despre momentul învestirii Guvernului, când s-a ferit să apară lângă Marcel Ciolacu.

Cîțu a dat asigurări că PNL nu va renunța la niciuna din promisiunile făcute românilor.

”Nu era nevoie să iau cuvântul acolo, în Parlament. Marcel Ciolacu nu e prim-ministru, am avut premier care să ia cuvântul. Aveam nevoie de această provocare ca să readucem aminte românilor de ce noi suntem la guvernare.

La 24 de ore de la discuția cu USR pentru refacerea coaliției, Dacian Cioloș a ieșit să spună că e o glumă ca eu să fiu premier. Marcel Ciolacu nu a spus asta despre mine.

Este un compromis, dar nu abandonăm nimic din ce am făcut până acum. Eu sunt mai nou în politică, fac diferența dintre un discurs politic si alte lucruri.
Rolul PNL este de a fi gardian, să ne asigurăm că drepturile cetățenilor nu vor fi afectate. E adevărat că obiectivele noastre sunt în interesul românilor”, a spus liderul PNL la TVR 1.

Întrebat despre momentul semnării protocolului dintre PNL, PSD și UDMR, Cîțu a răspuns:

”Am apărut alături de Marcel Ciolacu azi, de exemplu, la Cotroceni. Nu am vrut să mai facem poză la semnarea protocolului pentru că am făcut data trecută și nu a mers bine. Poate am devenit superstițios.”

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News