Cîţu, despre o eventuală reluare a negocierilor cu USR: „Am văzut în continuare că au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare”

Duminica, 14 Noiembrie 2021, ora 11:593283 citiri
Cîţu, despre o eventuală reluare a negocierilor cu USR: „Am văzut în continuare că au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare”
Dan Barna și Dacian Cioloș FOTO Hepta

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat duminică, 14 noiembrie, că reprezentanţii USR au condiţii "bizare" pentru a reintra la guvernare alături de PNL şi a arătat că "e complicat să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic".

Întrebat, înaintea intrării la negocieri cu PSD, duminică, pentru formarea Guvernului, dacă PNL a închis uşa pentru negocieri cu USR, Florin Cîţu a răspuns că liberalii au întins mâna de fiecare dată, dar au primit numai comentarii acide în schimb.

"Am văzut în continuare că au nişte condiţii bizare, ceea ce arată că nu prea vor să vină la guvernare. PNL a arătat disponibilitate, am întins mâna de fiecare dată, dar în partea cealaltă găsim de fiecare dată comentarii acide şi la adresa preşedintelui PNL, dar şi la adresa preşedintelui României, la adresa liberalilor”, a declarat Florin Cîţu.

Liderul PNL a precizat că este dificil de lucrat cu cineva care te atacă zilnic.

"E complicat să lucrezi cu cineva care te atacă zilnic, dar niciodată nu spui niciodată, vedem ce se întâmplă în viitor”, a declarat Cîţu.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a mai declarat că s-a ”avansat” în discuţii privind legile Justiţiei, în sensul că, atât liberalii, cât şi social-democraţii au căzut de acord să respecte MCV pentru ca lucrurile să avanseze pentru intrarea României în Spaţiul Schengen.

”Eu zic că am avansat acolo, facem progres. Este clar că încă toţi avem avizul Comisiei de la Veneţia, sau opinia Comisiei de la Veneţia şi de acolo pornim”, a declarat Florin Cîţu, duminică, despre desfiinţarea Secţiei speciale şi MCV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News