Florin Cîțu și Dan Vîlceanu au votat pro-PSD, deși în spațiul public cereau alianță cu USR SURSE

Autor:Filip Man
Marti, 09 Noiembrie 2021, ora 13:026488 citiri
Florin Cîțu și Dan Vîlceanu au votat pro-PSD, deși în spațiul public cereau alianță cu USR SURSE
Președintele PNL Florin Cîțu a mers pe mâna PSD FOTO Facebook / Florin Cîțu

Liderul PNL Florin Cîțu și secretarul general al partidului Dan Vîlceanu au votat pentru o guvernare cu PSD, susțin surse din conducerea partidului pentru ziare.com. În spațiul public, Cîțu și Vîlceanu au pledat pentru refacerea coaliției de guvernare cu USR.

De asemenea, liderul PNL Iași, Alexandru Muraru, e un alt exemplu de duplicitate: pe Facebook critica o alianță cu PSD, dar în ședință a votat pentru, susțin sursele citate.

Mai mulţi lideri PNL nu au dorit să îşi exprime deloc opţiunea în privinţa unei guvernări cu PSD, în şedinţa din seara zilei de luni, 8 noiembrie, a conducerii partidului.

Alți 48 de lideri ai partidului, pe de altă parte, au fost clar în favoarea unei guvernări cu PSD.

Potrivit surselor din interiorul PNL, printre filialele care au votat pentru începerea negocierilor cu PSD se află Alba, Arad, Bacău, Buzău, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Hunedoara, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Sectorul 4 – singura filială de sector a PNL care a votat pentru, Timiş, Vaslui.

Emil Boc a transmis chiar o scrisoare în care a prezentat opţiunea pro-PSD, citită în şedinţă de deputatul Sorin Moldovan. Momentul a fost însoţit de huiduieli din partea contestatarilor înţelegerii cu PSD.

S-au opus unei negocieri cu PSD organizaţia Bucureşti, prin vocea lui Ciprian Ciucu, filiala Sector 1 - prin Sebastian Burduja, Sectorul 6, Tulcea, Vrancea, Dâmboviţa, Giurgiu, Covasna, Bistriţa, Braşov, Brăila.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News