Florin Cîțu: „Vom încerca să facem o majoritate în jurul PNL după votul din parlament. Funcția de premier, la PNL”

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 11:293270 citiri
Florin Cîțu: „Vom încerca să facem o majoritate în jurul PNL după votul din parlament. Funcția de premier, la PNL”
Florin Cîțu, premierul României FOTO Facebook/ Florin Citu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, marţi, că partidul a avut un Congres şi are un candidat de premier, în persoana preşedintelui partidului, şi niciun alt partid nu poate să cenzureze o decizie a conducerii liberale.

”Nu înţeleg asta cu pasul în spate, toţi trebuie să facem pasul în faţă, aici, acum, toţi trebuie să ne asumăm această guvernare. PNL are nişte decizii, niciun alt partid nu trebuie să cenzureze deciziile Partidului Naţional Liberal”, a spus Cîţu, întrebat dacă este dispus să se retragă, pentru a se forma un nou guvern de coaliţie cu USR şi UDMR.

”Vom alege cea mai bună strategie pentru PNL şi pentru români, a spus preşedintele PNL, întrebat dacă este dispus să negocieze inclusiv cu cei de la PSD.

PNL va încerca să facă o majoritate în jurul PNL, a spus Florin Cîţu, precizând că negocierile au loc tot timpul şi că au avut discuţii mereu cu cei de la USR. ”Protocolul, dacă vă uitaţi la el, este simplu, PNL are funcţia de premier”, a spus Florin Cîţu.

Întrebat ce se va întâmpla dacă se va prelungi criza politică, Cîţu a spus că este pregătit să gestioneze guvernarea.

”Eu sper că nu o să fie continuată criza politică. Dar dacă asta o să fie decizia politică, o să pot gestina, astfel încât românii să nu sufere. PNL va încerca să facă majoritate după votul de mâine”, a spus el.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News