Florin Cîțu, atacuri în rafală la PSD și înțepături pentru Ciucă: „Sunt mai nocivi pentru români decât au fost Dragnea și gașca lui”

Vineri, 25 Noiembrie 2022, ora 13:00
4149 citiri
Florin Cîțu, atacuri în rafală la PSD și înțepături pentru Ciucă: „Sunt mai nocivi pentru români decât au fost Dragnea și gașca lui”
Fostul președinte al PNL Florin Cîțu susține că PSD „nu a mișcat” în perioada în care acesta a fost liderul partidului FOTO Facebook / Florin Cîțu

Fostul președinte al PNL și actual senator Florin Cîțu a lansat un atac dur la adresa PSD cu ocazia împlinirii a un an de la învestirea guvernului din care fac parte și social-democrații.

Cîțu susține că anul 2022 va rămâne în istorie drept „cel mai mare atac al PSD” la bunăstarea Românilor și subliniază că actuala conducere a social-democraților este mai periculoasă decât cea din epoca Dragnea.

„Un an de guvernare PSD = sărăcirea în masă a românilor! Anul 2022 rămâne în istorie ca cel mai mare atac al PSD la bunăstarea românilor. Marcel Ciolacu și gruparea lui sunt mai nocivi pentru români decât au fost Dragnea și gașca lui.

Am avertizat că măsurile PSD vor duce la taxe mai mari, explozia prețurilor și a dobânzilor. Acest dezastru putea să fie oprit dar interesul românilor nu este pe primul loc pentru toată lumea. Este momentul ca cei care au susținut aceste măsuri să se întrebe dacă a meritat suferința românilor”, a afirmat senatorul PNL pe Facebook.

Cîțu a adus apoi o înțepătura la adresa actualului lider PNL Nicolae Ciucă, afirmând că „PSD nu a mișcat în front cât am fost Președinte al PNL”.

Ciucă laudă guvernarea alături de PSD

De cealaltă parte, premierul Nicolae Ciucă a transmis vineri, 25 noiembrie, un mesaj cu prilejul unui an de guvernare în care arată că preluarea guvernării de către Coaliţia PNL-PSD-UDMR a oferit țării noastre stabilitate.

”Preluarea guvernării de către Coaliţia PNL-PSD-UDMR a oferit României siguranţa, stabilitatea şi predictibilitatea de care avea nevoie, mai ales în perioada aceasta, marcată de ultimul val al pandemiei de Covid 19, agresiunea militară rusă asupra Ucrainei, criza energetică şi preţurile în creştere la carburanţi, energie şi gaze naturale, întreruperea lanţurilor de aprovizionare cu materie primă şi alimente, inflaţia care a cuprins întreaga Europă, inclusiv ţara noastră. Priorităţile Guvernului au fost încă din prima zi legate strâns de nevoia de a proteja populaţia şi economia de aceste efecte în lanţ”, spune premierul în bilanţ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#Florin Citu, #presedinte PNL, #atacuri PSD, #nicolae ciuca, #Guvernul Romaniei, #coalitie pnl psd , #stiri Florin Citu