Eugen Teodorovici anunță că l-a executat silit pe Florin Cîțu pentru o datorie de 3.500 de lei

Duminica, 17 Octombrie 2021, ora 07:424241 citiri
Eugen Teodorovici anunță că l-a executat silit pe Florin Cîțu pentru o datorie de 3.500 de lei
Eugen Teodorovici a anunțat că îl execută silit pe Florin Cîțu FOTO Facebook

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici (PSD), anunță că a început executarea silită a premierului interimar Florin Cîțu, care nu ar fi plătit cheltuielile de judecată la care a fost obligat în urma unui proces deschis împotriva lui Teodorovici.

„Un premier INFRACTOR, cu tupeu de cămătar, dator în SUA, executat silit în țară, dar care încă ocupă (chiar și temporar, DEMIS fiind prin moțiune) funcția din care a ajuns să distrugă România și să amaneteze viitorul poporului român, pentru generații întregi‼️

Cei 3500 de lei pe care mi-i datorează, în urma primului proces (dar nu și ultimul😉) pierdut față de mine, vor merge ca donație către acei copii care au nevoie reală și cărora Cîțu și “guvernul meu” au refuzat să le mărească alocațiile”, a ascris Teodorovici, pe Facebook.

Premierul Florin Citu a pierdut definitiv un proces în care i-a cerut fostului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, daune morale de 1 leu pentru că, într-o emisiune la TVR, Teodorovici a spus că Florin Citu "a făcut specula la leu în 2008".

Judecătorii care i-au dat dreptate fostului ministru PSD au arătat că Eugen Teodorovici, "în calitate de om politic care deținea funcția de ministru de Finanțe, a urmărit fără îndoială să informeze opinia publică asupra unei chestiuni de interes public și nu să afecteze imaginea apelantului reclamant, nedovedindu-se că ar fi fost determinat în demersul sau de existența vreunei animozități personale sau de intenția de a leza în mod gratuit și nejustificat reputația apelantului reclamant".

"Pe de altă parte, apelantul reclamant (n.r. Florin Citu) nu este o persoană obișnuită, ci este o persoană publică de foarte mulți ani, cu activitate îndelungată în domeniul bancar, politic și care a deținut funcții în guvern, fiind la un moment dat și ministrul finanțelor, astfel că s-a expus în mod conștient unui control atent al tuturor faptelor sale, atât din partea celorlalți politicieni, a ziariștilor, cât și a masei cetățenilor. Prin urmare, în cazul sau limitele criticii admisibile sunt mult mai largi decât în privința unui individ obișnuit", a arătat Tribunalul București.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News