Citu, despre criticile lui Ciolos la adresa ministrului Educatiei: In coalitie avem o intelegere de a nu comenta asupra candidatilor celorlalte formatiuni politice

Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 19:323867 citiri
Citu, despre criticile lui Ciolos la adresa ministrului Educatiei: In coalitie avem o intelegere de a nu comenta asupra candidatilor celorlalte formatiuni politice
Foto: Facebook/ Florin Citu

Premierul desemnat Florin Citu a declarat, intrebat cum vede afirmatiile lui Dacian Ciolos in care il critica pe Sorin Cimpeanu, propus ministru al Educatiei, ca in coalitia de guvernare exista intelegerea de a nu comenta asupra candidatilor celorlalte formatiuni politice.

"Eu stiu ca in coalitie avem o intelegere de a nu a comenta, si nu am vazut declaratiile, de a nu comenta asupra candidatilor altor formatiuni politice. Aceasta este ceea ce pot sa spun acum", a declarat Florin Citu, intrebat miercuri la Parlament, cum vede afirmatiile lui Dacian Ciolos.

Chestionat ce inseamna faptul ca Dacian Ciolos a facut astfel de comentarii, Florin Citu a raspuns: "Nu am vazut. Dati-mi voie sa vad si dupa aceea sa discutam, daca exista astfel de declaratii. Eu va spun doar ca noi in coalitie avem aceasta intelegere de a nu comenta".

Dacian Ciolos afirma, miercuri, ca are o "nemultumire" cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern, intrucat modul in care acesta a actionat in ultimii ani "e departe" de felul in care ar trebui sa fie un parcurs politic decent o referinta pentru educatia din Romania.

Liderul PLUS a exprimat ca partenerii de coalitie nu au avut posibilitatea de a interveni asupra propunerilor facute de partide. Guvernul Citu a primit votul de incredere al Parlamentului cu 260 de voturi "pentru" si 186 "impotriva".

Cititi si:
Ciolos: Am o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Campeanu in Guvern