Primul lider PNL care dă de înțeles oficial că vrea schimbarea lui Cîțu. „PNL are nevoie de restart. E timpul să schimbăm macazul”

Joi, 31 Martie 2022, ora 12:40 5695 citiri
FOTO Facebook/ Ben Oni Ardelean

Partidul Național Liberal are nevoie urgenţă de un restart şi bâjbâiala îi va costa pe toţi, a scris joi, 31 martie, pe Facebook, deputatul PNL Ben Oni-Ardelean.

„E timpul sa schimbăm macazul”, a mai spus parlamentarul liberal în postare.

”Partidul Naţional Liberal are nevoie urgentă de un restart! Dezbaterile valorice, strategia şi viziunea politică trebuie să cuprindă toate entităţile care contribuie la o gandire politică coerentă, pragmatică şi realistă. Suntem obligaţi să nu ne abatem de la valorile creştin-democrate, având o responsabilitate imensă in faţa ţării”, a scris deputatul.

El a continuat: ”Bâjbâiala ne va costa pe toţi. Trebuie să ne ridicăm de jos şi să luptăm mai uniţi ca niciodată pentru România! E singura variantă! E timpul să schimbăm macazul!”

Mai mulţi lideri ai PNL pregătesc schimbarea preşedintelui Florin Cîţu, pe fondul nemulţumirilor legate de relaţia acestuia cu cei de la PSD, care tensionează atmosfera în coaliţie, dar şi de faptul că liderul liberal nu comunică cu liderii judeţeni şi cu primarii partidului, au declarat surse liberale pentru News.ro.

Lui Florin Cîţu ar urma să i se ceară demisia de la şefia PNL, în caz contrar, spun sursele citate, existând o majoritate care să convoace de urgenţă forul de conducere, care să declanşeze un congres extraordinar, la începutul lunii aprilie, principala opţiune fiind alegerea lui Nicolae Ciucă la şefia formaţiunii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News