Cîțu îi "atinge" declarativ pe membrii PSD care au criticat campania de vaccinare: „Câteodată te prinde din urmă ipocrizia” VIDEO

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 13:18 2075 citiri
Liderul PNL Florin Cîțu a lansat un nou atac voalat FOTO Facebook / Florin Cîțu

Președintele PNL Florin Cîțu a lansat marți, 25 ianuarie, un nou atac voalat la adresa social-democraților care atunci când se aflau în opoziție au criticat campania de vaccinare.

„Astăzi, vedem acelaşi lucru, fără niciun fel de soluţii. Aşa se întâmplă în viaţă, câteodată te prinde din urmă ipocrizia”, afirmă Cîțu.

Preşedintele PNL a afirmat că se uită, ca orice român, la situaţia pandemiei, şi vede două elemente, şi anume că creşte numărul persoanelor infectate şi scade numărul persoanelor vaccinate.

”Eu ştiu că, în vară, eram, de pe băncile Parlamentului, acuzaţi de oameni care astăzi au puterea deciziei, că nu creşte campania de vaccinare, că sunt persoane care sunt infectate în număr mare. Astăzi, vedem acelaşi lucru, fără niciun fel de soluţii. Aşa se întâmplă în viaţă, câteodată te prind din urmă ipocrizia şi..”, a spus Cîţu.

Despre afirmaţiile ministrului Sănătăţii, potrivit cărora certificatul verde trebuia adoptat în vară, pentru că acum nu mai are rost, Florin Cîţu a afirmat că ”ministrul sănătăţii este acolo pentru a rezolva problemele”.

”Haideţi să nu ne învârtim în jurul certificatului, trebuie să ne gândim la soluţii care să ducă la obiective. Obiectivul nostru este de a avea mai puţine persoane infectate, haideţi să vedem soluţiile, de a avea mai multe persoane vaccinate, haideţi să vedem soluţiile. Poate certificatul este una dintre ele, poate nu, dar eu aici am o problemă, că nu văd care este obiectivul, pentru că, altfel, dacă nu am obiectiv, nu ştiu cum să judec dacă cineva îşi face treaba sau nu”, a mai spus preşedintele PNL.

Cîţu a precizat că ”evaluarea o face premierul, iar dacă premierul este mulţumit, este bine atunci”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News