Florin Calinescu, tot mai aproape sa se intoarca la Pro TV

Miercuri, 28 Decembrie 2011, ora 07:40
4243 citiri
Florin Calinescu, tot mai aproape sa se intoarca la Pro TV
Foto: Arhiva

Actorul Florin Calinescu sustine ca multe posturi TV l-au l-au contactat de cand a plecat din Media Pro, dar el a ramas in legatura cu fostul sef Adrian Sarbu pentru a pregati ceva special, cel mai probabil din primavara lui 2012.

"Celelalte televiziuni s-au interesat tot timpul de posibilitatea de a colabora. Am primit tot timpul si primesc tot timpul oferte, dar sunt in contact permanent cu PRO TV si s-ar putea sa pregatim ceva. Poate sa fie un serial, o emisiune, orice altceva. Sunt in discutii cu Adrian pentru mai multe proiecte", a declarat Calinescu, pentru Adevarul.

Actorul crede ca emisiunea pe care o realiza, "Chestiunea Zilei", ar avea mare succes si in aceste zile.

"Pai ce, s-a rezolvat ceva in tara asta? Presedintele, primul ministru, parlamentarii, toti cretinii, ciorditorii, curvele au disparut? Cred ca e mai multa marfa ca acum 10 ani", a comentat "Imparatul", asa cum il numea Sarbu, mentionand ca seful de la Pro Tv il roaga sa faca orice, numai sa faca.

Calinescu: Eu nu am tradat Pro TV sau pe Sarbu

Calinescu a povestit ca prietenia sa cu Adrian Sarbu dateaza din 1975 si ca nu numai proiectele comune de la Pro TV ii leaga. Acesta a mentionat ca atunci cand erau mai tineri ieseau scantei cand discutau, insa acum lucrurile s-au schimbat pentru ca au imbatranit amandoi.

"Sa nu credem ca daca nu fac ceva pentru Pro TV, Adrian Sarbu nu mai vorbeste cu mine. Eu nu am tradat Pro TV sau pe Sarbu. El intelege, sunt si eu suficient de cornut ca si el, si se intampla ca, uneori sa imi vina dracii, dar nu mai mult ca lui. Suntem doi creatori si pot sa iasa scantei, cateodata. Acum nu prea mai ies pentru ca am imbatranit amandoi si ne place sa facem lucrurile mai linistit", a precizat actorul.

Acesta mai crede ca televiziunea la care a lucrat s-a schimbat si marturiseste ca nu se numara printre telespectatorii emisiunilor "Dansez pentru tine" sau "Romanii au talent".

"Eu nu pot sa pierd niciun minut sa ma uit la "Dansez pentru tine" sau la "Romanii au talent" pentru ca nu vad nimic creativ, ceva care sa ma intereseze pe mine. Sa stau sa ma uit la unii ca inghit bile sau ca merg pe cuie sau sa-i vad pe aia ca danseaza pentru ca au acasa un necaz?

Pentru mine, televiziunea a ramas la nivelul de entertainment pur: sa creezi stiri, show-uri, concursuri, dezbateri despre subiecte care ne intereseaza, intr-o forma de show.

Nu deschid televizorul sa ma uit la asa ceva, mai bine citesc o carte sau ma uit la un film. Nu e genul meu televiziunea asta", a conchis Calinescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Florin Calinescu Pro TV, #Florin Calinescu emisiune, #Calinescu emisiune Pro TV , #PNL