Florin Calinescu se gandeste "foarte, foarte serios" sa-si faca partid politic (VIDEO)

Duminica, 30 Decembrie 2018, ora 21:45 7086 citiri
Foto: Captura video Facebook/Florin Calinescu

Actorul Florin Calinescu a precizat, duminica, intr-un mesaj transmis live pe Facebook, ca se gandeste "foarte, foarte serios" sa-si faca partid politic. Dar doar daca sustinatorii sai isi doresc asta.

"Imi trebuie mai mult pana iau o decizie, mai ales ca e vorba de un destin. Ori merg in continuare pe drumul acesta, ori pornesc pe un alt drum mai complicat si cu drumeti de toate felurile. Sa nu va suparati pe mine, dar daca vorbim despre politica, despre un partid, trebuie sa masor de mai multe ori, pentru ca loc de intoarcere nu mai este.

Ma gandesc foarte, foarte serios la acest lucru, dar nu pentru a-mi satisface mie vreun orgoliu, ci pentru ca chiar cred cu adevarat ca sunteti multi care nu va identificati cu nicio forta politica existenta astazi pe piata si pe care sondajele incearca sa o aseze asa cum doar ele stiu sa o faca.

Daca este vorba de o alcatuire noua, o sa va rog dupa 15 ianuarie sa vedem cati dintre dumneavoastra sunteti interesati de asa ceva, pentru ca singur nu fac nici cat o ceapa degerata", a spus Florin Calinescu, in mesajul transmis live pe Facebook.

El a mentionat ca va organiza niste dezbateri si ca se va consulta cu specialisti in diverse domnii.

In final, le-a spus celor care il urmaresc pe Facebook ca daca ei vor sa schimbe macazul, atunci asa va face.

Internautii au avut reactii impartite: unii l-au felicitat pentru initiativa, in timp ce altii l-au indemnat sa sustina partide precum PLUS sau USR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News