Florin Calinescu da de pamant cu Steaua si Dinamo

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 17:54
2982 citiri
Florin Calinescu da de pamant cu Steaua si Dinamo

Florin Calinescu nu se poate abtine si sare la gatul "granzilor" Steaua si Dinamo cu fiecare ocazie.

Fostul realizator TV nu s-a dezis nici marti, cand a criticat din nou "unicul derbi" al Romaniei.

"Nu mai vreau sa aud de mizeria asta numita Dinamo si Steaua, mizeria asta numita derbi de Romania! Slava Domnului, ma si bucur ca am reusit prin intermediul presei sa unesc si dinamovisti si stelisti. Ma refer la ce a fost pana in '89. Dupa, fiecare face ce poate. Televiziunile si ziarele sustin ca doar Steaua face rating, ceea ce nu contest, din pacate nu face si performanta.

Asertiunea asta e sustinuta doar de presa. Nici n-am zis bine ce am zis despre Steaua - Dinamo ca a venit si nenorocirea aceea cu Mediasul. Un copil, nu stiu cum il cheama, nascut sigur in anii Revolutiei. De ce sa te simti dator sa arbitrezi cu genunchii tremurand si sa dai mizeria aia de penalti, prelungita si de mizeria lui Cristea, care spunea tampenii dupa meci. Daca va spun eu despre Cristea ca nu stie care e stanga si care e dreapta. Putea sa spuna ca niste fotbalisti mari, mondiali, ca a fost un cadou si ca nu comenteaza.

Slava Domnului ca in aceasta anemie si paraplegie dinamovisto-stelista sunt oameni ca cei de la Urziceni, Galati, poate, si avem si noi un model de disciplina, de grup. Ma uit cu mare drag la ce face Otelul. Sper sa nu inceapa trocul acum, sa se gandeasca cate penaltiuri trebuie sa inventeze ca sa ia campionatul. Sa-l ia cine merita, iar pina acum, Otelul il merita", a spus Calinescu la GSpTV

Implicat pentru o scurta perioada in fotbal, la inceputul acestui deceniu, Calinescu a vorbit si despre mita care se cere pentru castigarea unui trofeu in Romania.

"Am si probe, daca nu ma credeti despre 2010, va pot spune despre anul 2000. Oficiali ai Federatiei vin si iti spun, ei zic ca in gluma cand zornaie catusele. Mie mi s-a spus: titlul costa atat, cupa atat si retrogradarea atat. Deocamdata atat va spun. Singurul scop in Romania e sa poti sa investesti ca sa iti recuperezi banii din participari in Liga Campionilor etc. Deodata devii cunoscut in orasul tau, fetele sunt mai amabile, se apleaca mai mladioase catre patronul de fotbal etc. Multi si-au facut campania, au avut direct sau indirect tangente politice.

De ce tandemul asta silicon - fotbalisti. Ce? Banuim ca Rooney sau altii sint un exemplu de inteligenta? Sigur ca portofelul salveaza o relatie", a mai spus Calinescu.

Florin Calinescu, un declarat suporter al Timisoarei, a lansat mai multe atacuri la adresa Stelei si a lui Dinamo, cluburi pe care si le-ar fi dorit desfiintate dupa Revolutie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Florin Calinescu ataca Steaua Dinamo, #Florin Calinescu mita fotbal , #stiri Florin Calinescu