Florin Calinescu: Ce sa faca Bergodi cu jucatorii astia de la Steaua?

Duminica, 02 August 2009, ora 18:33 2227 citiri

Fostul om de televiziune Florin Calinescu nu ii acorda prea multe sanse lui Cristiano Bergodi la Steaua, deoarece lotul "ros-albastrilor" nu este suficient de valoros.

"Bergodi este un chior in tara orbilor. Baiat frumos, simpatic, manierat... Dar ce sa faca el cu jucatorii aia de la Steaua? Ce sa faca el cu lotul ala care-i din ce in ce mai slab si mai subtire? Vine si el cu putina disciplina si cu putina stiinta...

Stii cum e: daca ai fost jucator in Italia, esti un antrenor foarte priceput in Romania, ai stat acolo, ai auzit indicatii de la marii antrenori... Dar ce sa faca la Steaua?", a spus Florin Calinescu pentru saptamanalul Fanatik.

Florin Calinescu nu ii vede cu ochi buni nici pe dinamovisti dupa aducerea lui Dario Bonetti, comparandu-l pe acesta, intr-un mod ironic, cu Jose Mourinho.

"Bonetti poate sa fie un Mourinho acum zece ani, cine poate sti? Ce daca a antrenat pana la 47 de ani numai echipe de mana a paispea? Ce, Dinamo e la ora asta vreo echipa de mana-ntai? E perfect pentru Dinamo! Perfect! Se sprijina unii pe altii", a comentat Calinescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News