Ce profituri au obtinut vedetele in 2007

Vineri, 29 August 2008, ora 07:40 3880 citiri

In 2007, vedetele si oamenii de televiziune din Romania au obtinut bani frumosi prin intermediul firmelor la care detin actiuni.

Astfel, potrivit datelor facute publice de Ministerul Finantelor, cel mai mare profit net, de 4.369.135 de lei, a fost inregistrat de Florin Calinescu la Pro Optica SA, firma la care detine mai bine de 90% din actiuni, informeaza Cotidianul.

La randul sau, prin intermediul firmelor Oglinda Press, Ocram Televiziune si Oglinda Television, Dan Diaconescu si-a dublat profitul inregistrat acum doi ani. Intreprinderile sale au avut un plus de 1.787.189 de lei, adica de peste 510.000 de euro.

Totodata, castigul de 1.631.365 de lei pe care i l-a adus lui Serban Huidu Hodoronc-Tronc Production a amortizat pierderile inregistrate de Mangafaua Production si de Kiss Travel, aceasta din urma fiind specializata in activitati ale agentiilor de voiaj si ale touroperatorilor.

De cealalta parte, Mihai Gainusa, ce-a castigat cu Trosc-Pleosc Production, care presteaza activitati radio tv, aproape a pierdut cu Trustu' lu' Misu si Gainusa de munte, beneficiul acumulat fiind de doar 116.900 de lei.

Pe locurile imediat urmatoare ale podiumului se situeaza alti doi reprezentanti ai sexului puternic, Marius Tuca si stefan Banica jr., la mica diferenta financiara unul de celalalt.

Daca Banica a inregistrat de unul singur, in urma prestatiilor sale artistice, un profit de 1.110.792 de lei, Marius Tuca si-a rotunjit veniturile doar cu ajutorul sotiei, Neguta, implicata in firmele MTPartners Consulting si Taverna Sarbului SRL.

Printre primiele zece vedete cu profituri mari in 2007 gasim si patru femei celebre si puternice: Andreea Marin, Teo Trandafir, Andreea Berecleanu - alaturi de sotul sau, Andrei Zaharescu - si Mihaela Radulescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News