Calinescu - presedinte, din octombrie pe micile ecrane

Miercuri, 10 Octombrie 2007, ora 10:21 2174 citiri

Florin Calinescu revine pe micile ecrane din octombrie in productia MediaPro "Anticamera". Serialul de satira politica il are drept protagonist pe Calinescu in rolul Presedintelul Romaniei, informeaza site-ul ProTv.

Personajul interpretat de Calinescu este la prima vedere un nebun lasat liber pe coridoarele Palatului Cotroceni. In spatele acestei aparente se ascunde insa un geniu politic, ale carui planuri sunt intotdeauna puse in aplicare.

Florin Calinescu nu este doar actor in noua productie, ci si regizor principal. Obiectul "Anticamerei" este de a analiza intrigile politice de culise la cel mai inalt grad de competenta, sau incompetenta.

Echipa presedintelui este condusa de Alexandru Popa (Dragos Stemate), care il ajuta pe lider sa-si impuna deciziile uluitoare si care ii musamalizeaza manifestarile excentrice. Printre problemele cu care se va confrunta staff-ul prezidential se numara crize externe, scandaluri interne, contracte ilegale si nu in ultimul rand, ascunderea amantelor si a orgiilor presedintelui.

"Calinescu Basescu isi face de lucru cu doua blonde, din care una e secretara, iar cealalta, Elena Udrea", sunt impresiile unei persoane care a asistat la filmari, citata de blogul Media lui Calinescu.

Prezentatorul ironic si carismatic al anilor '90 s-a aflat vreme de multi ani intr-un continuu naufragiu. Popularitatea actorului a scazut odata cu radierea emisiunii "Chestiunea Zilei", care dadea ora exacta in fiecare seara pentru milioane de romani. Este greu de spus daca reaparitia pe micile ecrane va ajunge sa egaleze audientele acelor vremuri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News