Calinescu ironizeaza Steaua: Tot jelim dupa baba aia moarta in 1986

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 23:05 2388 citiri

Dupa ce facut praf derbiul etern al Romaniei, despre care a spus ca e "o mizerie si o rusine", actorul Florin Calinescu s-a luat si de Cupa Campionilor castigata de Steaua in 1986.

"Liverpool are cinci Cupe ale Campionilor si nu se sarbatoreste nimic. Numai noi tot jelim dupa baba aia moarta in 1986. O sa o aniversam ca Unirea sau ca pe Batalia de la Rovine.

Poate mai ia Steaua de vreo 7 ori Champions League si poate apoi intram in normalitate. Cum s-a facut echipa aia? Cum au fost atrasi? Jucatorii veneau la Steaua si la Dinamo si din pasiune, dar si pentru avantaje. Pentru ca primeau casa, cizme, butelie.

Si UTA Arad a facut senzatie in Europa cu Feyenoord, poate o isprava mai mare decat cea a Stelei din 1986, care a avut culoar pana in finala, fiind alt sistem in Cupa Campionilor.", a spus Calinescu la GSP TV.

Florin Calinescu: Dinamo-Steaua nu e derbi! E o rusine, o mizerie!

Florin Calinescu a declarat sambata ca intalnirile dintre Steaua si Dinamo nu sunt derbiuri veritabile, ci doar produse ale epocii comuniste, care au distrus echipele de traditie din Romania.

C.F.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News