Coldea avertizeaza ca neadoptarea legilor securitatii nationale vulnerabilizeaza Romania

Vineri, 08 Iunie 2018, ora 18:51 5423 citiri
Foto: Hepta.ro

Florian Coldea, fost adjunct al sefului SRI, atrage atentia ca neadoptarea de catre Parlament a legilor securitatii nationale duce la vulnerabilitati atat pentru Romania, cat si pentru aliatii sai.

"Vorbind despre legi, este o problema in Romania faptul ca Parlamentul nu a adoptat legile securitatii nationale, ceea ce creaza o mare vulnerabilitate nu doar pentru tara noastra, ci si pentru aliatii sai din NATO.

Ma refer aici la faptul ca nu a fost reglementata problema cartelelor telefonice preplatite, in conditiile in care s-au gasit astfel de cartele romanesti la unele persoane apartinand unor organizatii teroriste, ceea ce a creat probleme. Au fost purtate discutii pe aceasta tema", a spus Coldea vineri, la Cluj-Napoca, la Institutul de Istorie al Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB), la o conferinta internationala pe teme de securitate, ca o problema care trebuie reglementata este cea a vanzarii cartelelor telefonice preplatite.

Coldea preda ca profesor asociat cursul de masterat "Intelligence si decizie politica" la Departamentul de Studii Internationale si Istorie Contemporana al Facultatii de Istorie si Filosofie a UBB.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza george 2
george 2
rank 5
Filiera militisto-securista ardeleneasca
Poza Hamurabi
Hamurabi
rank 3
Dar Visinescu ce zice,