Reacția selecționerului României, după înfrângerea cu Muntenegru: „Nu vreau să spun mai multe! Sunt foarte nervos!”

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 07:39 1741 citiri
Florentin Pera a fost foarte nervos FOTO facebook

România a pierdut dramatic cu Muntenegru, scor 34-35, la Campionatul European de Handbal feminin și a ratat șansa calificării în semifinale.

Meciul a fost marcat de un arbitraj părtinitor împotriva fetelor noastre, ceea ce a determinat o reacție virulentă a Cristinei Neagu. ”Aceste fete care ne-au arbitrat, din punctul meu de vedere, n-ar trebui să mai arbitreze pe nimeni”, a declarat liderul naționalei noastre.

La fel de supărat a fost și antrenorul Florentin Pera, „Vreau să felicit echipa Muntenegrului, dar și să spun că sunt foarte mândru de jucătoarele mele. Au luptat până la final. Pentru mine, jucătoarele mele au câștigat acest meci! E opinia mea, nu vreau să spun prea multe acum, pentru că sunt foarte nervos. Asta este viața în sport, încercăm acum să fim concentrați la meciul următor.

Nu multe echipe înscriu 34 de goluri contra Muntenegrului, dar am avut problemele în apărare. Asta este situația, trebuie să ne gândim la meciul următor”, a spus Florentin Pera la finalul partidei cu Muntenegru.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News