O nouă comedie românească intră în cinematografe. Cine sunt actorii principali

Miercuri, 20 Martie 2024, ora 09:21
8651 citiri
O nouă comedie românească intră în cinematografe. Cine sunt actorii principali
Actorii din filmul Băieții buni ajung în Rai FOTO facebook

Actorii Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan, Sergiu Costache, Şerban Pavlu şi Marian Râlea joacă în „Băieţii buni ajung în Rai”, comedia romantică regizată de Radu Potcoavă şi distribuită de Forum Film, din 22 martie în cinematografele din România.

Cu o poveste ce imaginează o plajă pustie, unde totul pare liniştit şi fără alte surprize decât apariţia tuturor celor necesare, la discreţie, ca spaţiu în care un bărbat decedat într-un accident de maşină îşi petrece zilele înainte de posibila intrare în Rai, filmul îi are în rolurile principale pe Bogdan Dumitrache şi Cosmina Stratan. Foşti colegi de liceu care au împărtăşit o primă iubire şi un plan comun care s-a pierdut odată cu plecarea la facultate, Dan şi Laura se revăd acum şi au, poate, o nouă şansă. Iar întâlnirea cu părinţii (Marian Râlea şi Aura Călăraşu), îi oferă lui Dan o altă perspectivă. Sfântul Petru (Sergiu Costache) îi ajută cu cele de trebuinţă, iar Dumnezeu (Şerban Pavlu) îi veghează. Printre cei vii, Ada (Florentina Ţilea), soţia lui Dan îşi petrece doliul fără ştirea fiicei lor, Zoe (Ilinca Sava), iar prietenul cel mai bun (Liviu Pintileasa) îşi găseşte alinarea după o vizită neaşteptată.

„La acest film, am vrut să am o libertate totală, să merg cu secvenţele fix acolo unde mă conduc ele: spre o emoţie sau spre un hohot de râs”, spune regizorul Radu Potcoavă. „Sper ca publicul să vină la filmul nostru, să râdă şi, pentru o oră şi jumătate, să uite de job, de trafic, de cozi, de rate şi, în general, de toate grijile vieţii cotidiene; să respire un pic pe o plajă pustie, cu o bere în faţă, gândindu-se dacă să se bage la umbră sau să mai facă o baie…”

Imaginea filmului „Băieţii buni ajung în Rai” este semnată de Andrei Butică, montajul a fost realizat de Cătălin Cristuţiu, de sunet s-a ocupat Alexandru Dumitru şi de muzică Alin Zăbrăuţeanu, iar Mălina Ionescu semnează scenografia şi costumele.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Film, #comedie, #Baietii buni ajung in Rai, #romanesc, #cinematografe , #stiri media