Fiica lui Putin, călătorii amoroase decontate din bugetul Rusiei. Rezultatele unei anchete a jurnaliștilor ruși și germani

Joi, 25 August 2022, ora 22:50 5182 citiri
Tikhonova a mers la întâlniri cu bodyguarzi ruși FOTO Twitter

Președintele Vladimir Putin a divorțat în 2013, iar mass-media rusă încearcă să-i păstreze imaginea de familist exemplar.

Kremlinul nu a îndrăznit să nege sau să admită „amorul” de lungă durată cu gimnasta Alina Kabaeva, iar acum societatea primește informații dozate despre fiicele legitime ale șefului Federației Ruse.

Interesant este că, de regulă, informațiile despre legăturile dintre Putin și copiii săi sunt publicate în legătură cu mari „infuzii” financiare în proiectele rudelor și prietenilor liderului rus.

Publicațiile „Important Stories” și ”Der Spiegel”, într-o anchetă comună, au descoperit că fiica lui Putin, Katerina Tikhonova, a zburat în Europa de aproape 100 de ori, între 2016 și 2020, pentru a se întâlni cu iubitul ei, dansatorul Igor Zelensky.

Pentru zboruri, a folosit avioane de afaceri Gulfstream G650 și Bombardier. În călătorii, ea a fost însoțită de membri ai Serviciului de Securitate al lui Vladimir Putin.

Pe parcursul acestor cinci ani, hotelurile din Germania, precum și din Rusia, Austria și Italia, au fost rezervate de peste 40 de ori pentru a o proteja Tikhonova. De regulă, Tikhonova a mers la întâlniri cu grupuri de bodyguarzi de 9-12 persoane.

Potrivit jurnaliștilor, o astfel de călătorie romantică a costat bugetul rus aproximativ două milioane de ruble. Pentru un singur zbor spre Munchen și retur, fiica lui Putin a trebuit să plătească aproximativ 40.000 de euro.

Salariul ei modest pentru astfel de întâlniri nu putea fi suficient.

Conform legii Federației Ruse, Tikhonova nu poate folosi astfel de beneficii, deoarece locuiește separat de președintele Federației Ruse și nu îl însoțește în călătoriile oficiale.

Zelensky a condus baletul bavarez timp de 6 ani. Cu toate acestea, în tot acest timp relația sa cu fiica președintelui Federației Ruse a rămas secretă.

În aprilie 2022, a părăsit postul, invocând „circumstanțe familiale”. Tikhonova însăși a intrat sub sancțiunile Occidentului și Japoniei după invazia pe scară largă a armatei ruse în Ucraina.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com