Caz șocant în Ohio. O fetiță de 7 luni a fost împușcată mortal în timp ce stătea lângă tatăl ei în mașină

Vineri, 29 Aprilie 2022, ora 14:25
2784 citiri
Caz șocant în Ohio. O fetiță de 7 luni a fost împușcată mortal în timp ce stătea lângă tatăl ei în mașină
Desire Hughes, fetița care a fost împușcată FOTO Dailymail

O fetiță de 7 luni a fost împușcată mortal în piept, în Ohio, în timp ce stătea în mașină lângă tatăl ei, miercuri, 27 aprilie.

Tatăl ei, Jeremiah Hughes, în vârstă de 20 de ani, a fost rănit și acum își plânge fiica.

Nu au fost identificați suspecți în acest caz, iar poliția din Toledo le cere locuitorilor să verifice camerele de supraveghere pentru indicii despre atacatori.

Uciderea lui Desire este a patra omucidere raportată în această săptămână în Toledo

Desire Hughes a fost împușcată miercuri seară și a fost tratată pentru cel puțin o împușcătură în piept, înainte de a ceda din cauza rănilor sale, a raportat biroul legist al districtului Lucas.

Tatăl ei, Jeremiah Hughes, în vârstă de 20 de ani, a fost rănit de un glonț în timpul atacului și a fost deja externat din spital.

Polițiștii cred că atacul este legat de droguri sau de bande

Șeful poliției din Toledo, George Kral, i-a îndemnat pe membrii comunității să verifice camerele lor de supraveghere de la ușă pentru orice indicii despre împușcături.

„Implor comunitatea să ne contacteze și să ne ajute”, a spus Kral. „Vreau să spun că acesta este un copil de 7 luni, care nu a greșit niciodată în mica ei viață... avem nevoie de dreptate pentru această tânără”.

Primarul din Toledo, Wade Kapszukiewicz, a condamnat uciderea lui Desire, a patra omucidere raportată săptămâna aceasta în orașul Ohio, sugerând că bandele au fost implicate în cea mai recentă crimă.

„Nimeni nu se apropie de o mașină și trage în altă mașină la întâmplare”, a spus Kapszukiewicz pentru Blade.

„Este nedrept pentru cei 275.000 care locuiesc în oraș să se simtă mai puțin în siguranță decât ar trebui să fie din cauza celor 50 de oameni dintr-o bandă care joacă o dramă de răzbunare care ne afectează pe toți”.

În urmă cu două luni, Damia Ezell, în vârstă de 10 ani, a fost și ea împușcată în piept și ucisă în timp ce mergea cu mașina unchiului ei în Toledo.

Kenneth White, în vârstă de 24 de ani, își conducea nepoata prin cartierul Old West End, când un vehicul întunecat cu geamuri fumurii a oprit lângă el și a tras în mașina lui. Ezelle a fost ucisă, iar White a fost dus la spital pentru răni care i-au pus viața în pericol.

Directorul executiv al Serviciilor pentru Copii din Lucas County, Robin Reese, a spus că acum există o „tendință tulburătoare” de copii care cad pradă violenței cu armele pe străzile din zonă.

„Nu poate fi ceva normal cu care ne obișnuim”, a spus într-o declarație, scrie Dailymail.

„Copiii mor literalmente pe străzile noastre. Acesta nu poate fi ceva ce putem accepta."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#fetita, #impuscaturi, #mortal, #masina, #ohio , #stiri internationale
Comentarii