Fetiță căzută de la etajul 6, salvată miraculos de un trecător care a prins-o în brațe VIDEO

Joi, 21 Iulie 2022, ora 14:59
9288 citiri
Fetiță căzută de la etajul 6, salvată miraculos de un trecător care a prins-o în brațe VIDEO
Momentul în care fetița este prinsă în brațe FOTO captură Twitter

O tragedie a fost evitată la limită în orașul chinez Jiaxing. Un trecător a salvat un copil care a căzut de la etajul 6 și a prins-o pe fetiță în brațe, potrivit Ifeng News.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul, care vorbea la telefon, și o femeie observă copilul care s-a dezechilibrat și aleargă să prindă copilul.

Chinezul a reușit să prindă fetița în mâini după ce micuța a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Jiaxing.

Bărbatul a declarat într-un interviu pentru presa locală că fetița salvată are același nume cu fiica sa, Xinxin, care înseamnă „încredere”.

Copilul salvat se află în afara oricărui pericol.

Un caz similar în Italia

Un caz similar a avut loc, unde o fetiță de 4 ani a căzut de la balconul unei locuințe în după-amiaza zilei de 20 iunie, într-o provincie din Veneto.

Fetița se juca cu o tabletă pe balconul unui apartament situat la etajul doi al unei clădiri, iar părinții ei, originari din Tunisia, se aflau în locuință, din informațiile relatate de ziarul local Tribuna di Treviso.

Potrivit unui martor la scena eroică, micuța de 4 ani a scăpat tableta de pe balcon la un moment dat și s-a aruncat după ea să o prindă, căzând astfel în gol de la 8 metri.

Un tânăr care se afla în trecere a observat mai întâi tableta căzând și apoi a văzut fetița cum se aruncă după ea, a intervenit fulgerător și a salvat copila.

Bărbatul, a cărui identitate nu s-a aflat, a reușit să o prindă pe fetiță în brațe din zbor, înainte ca trupul acesteia să atingă betonul, apoi a dispărut.

Cei care au asistat la scenă au chemat poliția pentru a se asigura că părinții micuței au grijă de ea, însă aceștia nu au fost denunțați pentru neglijența lor

Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Recentele arestări ale spionilor chinezi și ruși reprezintă doar vârful aisbergului, deoarece se crede că alte sute de agenți "mișună" în Germania. După o serie de arestări de profil...
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
În prezent, ambiția președintelui chinez Xi Jinping de a reface lumea este de netăgăduit. El dorește să dizolve rețeaua de alianțe a Washingtonului și să epureze ceea ce el respinge ca...
#fetita, #cazuta, #etaj, #China, #salvata , #China