Viața de coșmar a unei românce urmărită de soț printr-o aplicație: „Îți dau foc. Merg la închisoare, dar te ard”

Duminica, 26 Iunie 2022, ora 18:46
4487 citiri
Viața de coșmar a unei românce urmărită de soț printr-o aplicație: „Îți dau foc. Merg la închisoare, dar te ard”
Femeia nu avea voie să facă nimic fără permisiunea soțului ei FOTO Pixabay

Un român din Italia a fost trimis în judecată de Tribunalul din Pesaro pentru rele tratamente aplicate soției sale pe care o urmărea peste tot prin intermediul unei aplicații de localizare geografică instalată pe telefonul femeii și o amenința cu moartea.

Bărbatul de 48 de ani, rezident în localitatea Cartoceto din provincia Pesaro e Urbino, este acuzat de persecutarea soției sale, pe care o insulta și o umilea chiar și în fața fiicei lor de 11 ani, potrivit ziarului Corriere Adriatico, citat de rotalianul.com.

În timpul unor crize de gelozie, românul a ridicat mâna la femeie și a prins-o de gât de două ori.

Amenințări precum „Te arunc pe fereastră”, „Dacă nu-ți faci valiza și pleci, mâine te arunc în stradă în chiloți” sau „Îți dau foc. Merg la închisoare, dar te ard”, erau la ordinea zilei.

Femeia nu avea voie să facă nimic fără permisiunea soțului ei și era urmărită peste tot de acesta.

„Cât ești căsătorită cu mine trebuie să faci ce-ți spun eu”, îi repeta bărbatul român.

Pentru a putea să-i controleze fiecare mișcare mai bine, soțul agresiv a instalat chiar și o aplicație pe telefonul femeii prin care putea să vadă la orice oră unde se află aceasta.La un moment dat i-ar fi scos chiar și cartela SIM din telefon pentru a o împiedica să mai sune pe cineva.

Potrivit anchetatorilor, acesta i-ar fi spus femeii: „Ești o prostituată, trebuie să mă întreții și să-mi dai 40% din TFR („Trattamento Fine Raporto”, lichidarea, obținută de lucrători în Italia la încheierea raportului de muncă)”.

În baza dovezilor aduse de procuror, judecătorul pentru audiențe preliminarii de la Tribunalul din Pesaro a decis să-l trimită în judecată pe românul de 48 de ani pentru rele tratamente aplicate soției.

Super starul brazilian condamnat la nouă ani pentru viol iese la contraatac
Super starul brazilian condamnat la nouă ani pentru viol iese la contraatac
Fostul fotbalist Robinho, în vârstă de 40 de ani, care a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, a insistat că are suficiente dovezi pentru a-şi demonstra nevinovăţia....
Motivul pentru care un fotbalist de top a fost exclus din naționala Italiei: ”A depășit măsura”
Motivul pentru care un fotbalist de top a fost exclus din naționala Italiei: ”A depășit măsura”
Fundaşul italian Francesco Acerbi (36 de ani) a părăsit, luni, cantonamentul echipei naţionale a Italiei, în vederea celor două meciuri amicale din Statele Unite. Fundaşul brazilian al...
#femeie, #urmarita, #sot, #Italia, #aplicatie mobila, #amenintari, #judecata , #stiri diaspora