Femeie, la spital cu un cuțit înfipt în cap de fostul soț. Pedeapsa infimă primită de bărbat pentru tentativă de omor: ”Când ies afară vă ucid pe toți”

Autor: N.G.
Miercuri, 07 Iunie 2023, ora 14:25
2782 citiri
Femeie, la spital cu un cuțit înfipt în cap de fostul soț. Pedeapsa infimă primită de bărbat pentru tentativă de omor: ”Când ies afară vă ucid pe toți”
Bărbatul a primit 5 ani și 6 luni de închisoare FOTO Pixabay

Un bărbat din Alba Iulia, supărat că soția a divorțat de el și nu mai voia să reia relația, a decis să o ucidă. Femeia a scăpat greu din mâinile agresorului și a ajuns la spital cu un cuțit rupt înfipt în cap.

Agresorul (Flaviu Claudiu S.) a fost condamnat la o pedeapsă de doar 5 ani și 6 luni de închisoare, după ce a recunoscut faptele. Victima agresorului va primi de la acesta suma de 50.000 de euro daune morale. Femeia a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul este la închisoare din decembrie 2022, de la momentul atacului asupra fostei sale soții. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani, însă datorită unor neînțelegeri, survenite pe fondul jocurilor de noroc și certurilor intervenite între soți din această cauză, în anul 2021, luna noiembrie, s-a produs divorțul între cei doi. După divorț, femeia a cerut în justiție un ordin de protecție, care a fost emis în 13 decembrie 2023 pentru o perioadă de trei luni.

În 23 decembrie 2022, după ce a consumat alcool, a decis să meargă să se răzbune. A găsit-o pe femeie în momentul în care a ajuns acasă de la locul de muncă, la intrarea în scara de bloc. Era în jurul orei 23.30. Având asupra sa un cuțit tip briceag și 2 sticle de bere de 0,33 ml, a revenit la locuința victimei și atacat-o pe aceasta, aplicându-i 1-2 lovituri de cuțit. Lama briceagului s-a rupt și un fragment de 5,5 centimetri i-a rămas acesteia înfipt în cap.

Lovită cu piciorul, cuțitul și o sticlă de bere

”Victima a încercat în extrem de scurtul timp avut la dispoziție să îl determine pe agresor să o lase în pace, cerându-i, inclusiv în timp ce atacul era în desfășurare, să o lase în pace de dragul fetiței lor și apărându-se de lovituri cu mâinile. Inculpatul a doborât victima la pământ, a lovit-o și a călcat-o intenționat pe față de mai multe ori cu piciorul, pe lângă loviturile cu sticla de bere și de cuțit în cap, deși victima a menționat fetița minoră inculpatului, chiar și în timp ce acesta o lovea, în scopul cruțării vieții sale. Inculpatul a replicat în schimb «acum nu mai contează fata» continuându-și agresiunea”, se precizează în rechizitoriul procurorilor.

Femeia a scăpat după ce taximetristul cu care venise acasă a observat atacul și a intervenit. Agresorul a fost descoperit la locuința părinților săi, plin de sânge. Femeia a fost transportată la spital și operată de urgență. A avut nevoie de refacere de 65-70 de zile de îngrijiri medicale. Bărbatul a recunoscut faptele abia în instanța de judecată, pentru a beneficia de reducerea pedepsei. Din arest, a vorbit la telefon cu tatăl femeii căruia i-a transmis că ”îi va ucide pe toți” când va scăpa de închisoare.

Acesta va avea interdicție să se apropie de fosta sa soție la o distanţă mai mică de 50 de metri şi de a comunica cu aceasta (cu excepţia comunicărilor care țin strict de exercitarea în comun a autorității părintești asupra fiicei minore) pe o durată de 3 ani, de la momentul încheierii executării pedepsei. Femeia a solicitat expres să fie înştiinţată cu privire la eliberarea în orice mod sau evadarea condamnatului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un nou atac la Sydney: Mai multe persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul unei slujbe transmise online VIDEO
Un nou atac la Sydney: Mai multe persoane au fost înjunghiate într-o biserică, în timpul unei slujbe transmise online VIDEO
Un nou atac a avut loc în Sydney, Australia. Mai multe persoane au fost înjunghiate luni, 15 aprilie, în timpul unei slujbe transmite online. Conform The Guardian, polițiștii au arestat un...
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
#femeie, #tentativa omor, #agresiune, #cutit , #justitie