Cum arată la vârsta buletinului cei opt gemeni, născuți dintr-o eroare medicală, ai unei femei cu 14 copii FOTO

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 00:21
9894 citiri
Cum arată la vârsta buletinului cei opt gemeni, născuți dintr-o eroare medicală, ai unei femei cu 14 copii FOTO
Femeia care are opt gemeni și 14 copii FOTO Facebook

Mama celor opt copii a ajuns să fie cunoscută de toată lumea după ce a născut octupleți, șase băieți și două fete, pe 26 ianuarie 2009.

Acum, micuții Jonh, Makai, Josiah, Noah, Jeremiah, Maliyah, Isaiah și Nariyah, au crescut și au împlinit 14 ani. Toți sunt bine, sănătoși și au pozat pentru Daily Mail.

Cum a ajuns Suleman (47 ani), o americancă din familie mixtă lituaniană- palestiniană să aibă opt copii deodată, deși mai avea șase acasă?

Ea a început tratamentele de fertilizare in vitro la vârsta de 21 de ani, în 1997, sub supravegherea doctorului Michael Kamrava, care a fost ulterior exclus din Societatea Americană de Medicină Reproductivă.

În 2001, Suleman a dat naștere primului ei fiu, Elijah. În 2002, ea a născut prima ei fiică, Ameerah. Suleman a continuat tratamentele de fertilizare in vitro, care au dus la alte trei sarcini, dintre care încă doi fii, Joshua și Aidan, și un set de gemeni Calyssa și Caleb, pentru un total de șase copii: patru fii, două fiice. În 2019, Suleman a dezvăluit că fiul ei, Aidan, este "sever autist" și "are nevoie de asistență completă pentru a-și satisface toate nevoile în activitățile vieții de zi cu zi." Suleman este vegană și spune că majoritatea copiilor ei preferă mâncarea vegană.

În 2009, Suleman a declarat că a avut șase embrioni rămași de la tratamentele anterioare de fertilizare in vitro. Ea a explicat că a cerut ca toți embrionii rămași să fie transferați în uterul ei deodată. În mod normal, unei femei de vârsta ei i se transferă maximum trei embrioni. Suleman declara că o parte din raționamentul ei pentru a încerca o a șasea sarcină a fost pentru ca embrionii congelați să nu fie distruși.

Întotdeauna s-au făcut cicluri proaspete, în ciuda faptului că existau embrioni congelați disponibili și depozitați la Dr. Kamrava. În iunie 2011, în timpul unei investigații a Consiliului Medical din California, s-a constatat că Kamrava a transferat doisprezece embrioni, ceea ce Consiliul a considerat a fi o abatere "extremă" de la standardul de îngrijire. După ce a analizat cazul lui Suleman, în combinație cu alte trei cazuri, Consiliul Medical din California a votat pentru revocarea licenței medicale a lui Kamrava, începând cu 1 iulie 2011.

Declarațiile privind sarcina sunt destul de controversate: Nadya a susținut că ea și-ar fi dorit doar gemeni și că medicul nu i-ar fi spus că urmează să nască opt copii. Cert e că ea este mama a 14 copii pe care, în ciuda temerilor că nu va putea să-i crească din cauza problemelor financiare, îi întreține în continuare.

Pod prăbușit în SUA: Cum vor fi îndepărtate resturile podului și ce se va întâmpla cu nava „aproape la fel de lungă ca Turnul Eiffel” FOTO/VIDEO
Pod prăbușit în SUA: Cum vor fi îndepărtate resturile podului și ce se va întâmpla cu nava „aproape la fel de lungă ca Turnul Eiffel” FOTO/VIDEO
Wes Moore, guvernatorul din Maryland a oferit detalii privind planul său de a îndepărta resturile după ce o navă cargo a lovit un pod important din Baltimore, ducând la moartea a şase...
Israelul se teme că nu poate să distrugă Hamas fără sprijinul SUA. ”Cărțile în acest moment nu sunt bune”
Israelul se teme că nu poate să distrugă Hamas fără sprijinul SUA. ”Cărțile în acest moment nu sunt bune”
Israelul ar putea să nu poată să distrugă Hamas, în ciuda a cinci luni de lupte intense în Gaza, au recunoscut oficialii serviciilor de informații. Principalul obiectiv al invaziei din...
#femeie opt gemeni, #aniversare 14 ani, #SUA, #nastere, #eroare medicala, #sanatosi , #stiri magazin