Femeie găsită moartă în casa amantului, în Vaslui. A fost lovită cu toporul în cap

Luni, 12 Februarie 2024, ora 16:19
4731 citiri
Femeie găsită moartă în casa amantului, în Vaslui. A fost lovită cu toporul în cap
FOTO Arhivă Ziare.com

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost găsită moartă în casa amantului, duminică noaptea, 11 februarie, în satul Mânzaţi, din comuna vasluiană Ibăneşti.

Femeia s-a certat cu partenerul ei și a plecat de acasă, susținând că se duce în alt sat, însă în realitate a ajuns în casa unui vecin, cu care ar fi avut o relație extraconjugală. Dimineața, amantul s-a dus la familia femeii și i-a anunțat că aceasta a murit. Fiica acesteia, o tânără în vârstă de 22 de ani, a sunat la 112. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit trupul victimei, care avea mai multe lovituri de topor în zona capului. A fost deschis un dosar de cercetare penală pentru omor.

”Astăzi, 12 februarie 2024, ora 09.14, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, mama sa, femeie in vârstă de 42 de ani, este decedată la o locuință din aceeași localitate.

Cadavrul, ce prezintă leziuni la nivelul capului, a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării autopsiei medico-legale și stabilirii cauzei decesului.Întrucât în cauză se pune în evidență suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

O persoană bănuită de comiterea infracțiunii sesizate, bărbat în vârstă de 43 de ani, din Mânzați, proprietarul locuinței unde a fost găsit cadavrul femeii, se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru audieri”, se arată în comunicatul de presă, potrivit Observator.

Invazie de șacali în Vaslui. Localnicii, sfătuiți să-şi împrejmuiască proprietăţile
Invazie de șacali în Vaslui. Localnicii, sfătuiți să-şi împrejmuiască proprietăţile
Numărul şacalilor a crescut în ultima perioadă la nivelul judeţului Vaslui, autorităţile estimând un efectiv de peste 400 de astfel de animale. Probleme se înregistrează în special...
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
#femeie omorata, #amant, #topor, #Vaslui , #crima