Un fost antrenor italian al lui FCSB, in presa din Peninsula: "Romanii se pricep sa traga de timp"

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 12:31
3823 citiri
Un fost antrenor italian al lui FCSB, in presa din Peninsula: "Romanii se pricep sa traga de timp"
Foto: Hepta

Italianul Cristiano Bergodi, fostul antrenor al echipei Steaua, a declarat ca nu se astepta ca Lazio sa piarda la Bucuresti (0-1), cu FCSB, in prima mansa saisprezecimilor de finala ale Europa League la fotbal.

"Nu ma asteptam la infrangerea din tur. Am dat un interviu in presa romana spunand ca nu exista comparatie in privinta valorii. Credeam ca Lazio va reusi macar sa marcheze, iar in realitate a avut ocazii si ar fi putut castiga. Poate a fost surprinsa de agresivitatea Stelei (FCSB, n. red.), si eu ma asteptam la un joc mai inchis. Nu spun ca Lazio a subapreciat adversarul, dar cred ca nu a avut determinarea necesara", a declarat Bergodi, citat de Radiosei.

"Ei (FCSB) nu au invins o echipa italiana de mult timp si sunt multumiti, sunt o echipa dificila. E nevoie (ca Lazio) sa recupereze diferenta, daca nu va inscrie echipa se poate enerva. FCSB e o echipa buna si se pricep sa traga de timp", a mai spus Bergodi, care a dezvaluit ca a fost dat afara de la Steaua de patronul Gigi Becali, dupa ce la pauza unui meci cu Sheriff i-a spus sa iasa din vestiar.

"Lazio are valoare pentru a reusi calificarea, dar trebuie sa joace cu cea mai buna formatie a sa. Echipa lui Inzaghi a depasit o perioada grea, iar acum cu Steaua si Milan isi joaca doua obiective importante: optimile de finala ale Europa League si o finala (a Cupei Italiei). Nu trebuie sa schimbe echipa, cand se fac multe schimbari se pierde omogenitate si e un risc", a subliniat Bergodi, fost jucator la Lazio.

"Sper sa vad o echipa Lazio frumoasa, pe care am vazut-o des acasa. Stie sa atace cu rabdare, iar geniul celor mai buni jucatori ai sai face diferenta in fata echipelor care se inchid. Nu trebuie sa incerce sa profite de tranzitia negativa a adversarilor. Au lasat spatii si in meciul tur", a mai spus Bergodi.

Tehnicianul italian, in prezent fara angajament, i-a remarcat de la FCSB pe Budescu si pe Gnohere.

"Budescu e unul dinte cei mai buni jucatori, iar Gnohere e foarte puternic din punct de vedere fizic. E nevoie de atentie la marcaj, FCSB are in fata jucatori buni. Pentru acest lucru pe teren trebuie sa intre cea mai buna formatie, e important ca Lazio sa se califice", a mai spus Bergodi.

Lazio si FCSB se vor infrunta joi, pe Stadio Olimpico din Roma, de la ora 20,00 (ora Romaniei), in mansa secunda a saisprezecimilor de finala ale Europa League. FCSB a castigat in tur cu 1-0.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Bergodi meci Lazio FCSB , #stiri FCSB