Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
FCSB > stiri FCSB
A   A   A

Planul Armatei, spulberat: Motivul pentru care FCSB nu va fi dezafiliata prea curand de FRF - surse Ziare.com

Planul Armatei, spulberat: Motivul pentru care FCSB nu va fi dezafiliata prea curand de FRF - surse Ziare.com
Foto: Hepta.ro
Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua a solicitat Federatiei Romane de Fotbal sa constate ca palmaresul gruparii ros-albastre nu apartine FCSB si dezafilierea clubului din Liga 1, dar acest lucru nu se va intampla prea curand.

Surse din cadrul Departamentului Juridic din cadrul FRF au dezvaluit pentru Ziare.com ca solicitarea CSA Steaua nu va fi pusa in aplicare.

In ceea ce priveste dorinta CSA de a demonstra ca palmaresul nu apartine FCSB, sursele din cadrul FRF afirma ca "in acest caz nu poate fi luata o decizie cat timp exista pe rolul instantelor de judecata un proces ce are tocmai acest scop, stabilirea carei entitati ii apartine palmaresul".

Apoi, in privinta sentintei in privinta marcii "Steaua Bucuresti", care apartine CSA Steaua potrivit unei decizii a ICCJ, sursele federale mentioneaza ca "o marca inregistrata (comerciala) nu are legatura cu meritele si continuitatea sportiva", astfel ca nu se poate ajunge la dezafilierea FCSB.
In plus, referitor la dorinta CSA Steaua de a exclude FCSB din cupele europene, sursele din cadrul Departamentului Juridic mentioneaza ca "FRF nu are atributii in legatura cu excluderea unui club din cupele europene".

Federatia Romana de Fotbal intentioneaza asadar sa astepte finalizarea procesului intentat de CSA Steaua in care se solicita clarificarea carei parti apartine palmaresul. Procesul este abia la inceput, la Tribunalul Bucuresti, iar un prim termen nu a fost inca stabilit.

In aceste conditii, FCSB poate sta linistita ca, cel putin in urmatorii doi ani, nu va fi exclusa din competitia nationala.
Facebook ShareTweet
 Joi, 24 Mai 2018, ora 07:02
 Autor:Cristian Soitu

 Articol citit de 19083 ori

Citeste si: