Cine l-a supărat pe Nicolae Dică după eșecul cu West Ham: "N-am reușit să dăm cu ea în tribune"

Vineri, 09 Septembrie 2022, ora 06:40 3341 citiri
Jucătorii de la FCSB au salutat fanii români veniți la meci

Echipa FCSB a pierdut joi seara la Londra, scor 1-3, primul meci din grupele Conference League, cu echipa engleză West Ham United.

Cordea a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Olaru. Bowen a egalat după un penalty controversat, în minutul 68, în urma intervenției portarului Târnovanu la Cornet. Al doilea gol al gazdelor a fost înscris de Emerson, în minutul 75, iar Michail Antonio a închis tabela în minutul 90.

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, joi seara, că FCSB a făcut cadou un gol la meciul cu West Ham, dar că a reuşit să se ridice timp de 70 de minute la nivelul unei echipe din Anglia cu un buget foarte mare.

”Am făcut un cadou, acel penalty, am jucat şaptezeci de minute, apoi am primit şi al doilea gol. Nu trebuie să mai facem aceste cadouri.

După golul de 1-1, au venit peste noi și au mai marcat de două ori, iar noi nu le-am mai pus probleme foarte mari.

N-am reușit să scoatem o minge din careu, să dăm cu ea în tribune, am luat golul doi foarte repede și ăsta a fost jocul.

Am reuşit 70 de minute să ne ridicăm la nivelul unei echipe din Anglia cu un buget foarte mare şi asta este extrem de important.

Mă bucur, dar trebuie să învăţăm că e nevoie să ducem 90 de minute, 95 de minute. Aşa se întâmplă şi în campionat, şi în cupele europene. Trebuie să învăţăm asta. Trebuie să fim pregătiţi să jucăm din trei în trei zile, aşa cum joacă toată lumea”, a declarat Dică, joi, la Pro Arena.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0