Mihai Stoica a anunțat dezastrul de la FCSB: ”Avem focar de Covid”. Consecințe grave pentru echipa lui Gigi Becali

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 18:113648 citiri
Mihai Stoica a anunțat dezastrul de la FCSB: ”Avem focar de Covid”. Consecințe grave pentru echipa lui Gigi Becali
Mihai Stoica

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a notat, joi, într-un mesaj postat în social media, că echipa bucureşteană are 11 jucători valizi, cu doi portari, şi focar de coronavirus şi în academie.

“Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari.

Avem focar de covid şi în academie, ieri fiind depistaţi pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuţ şi Bulimar, testarea celorlalţi având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton şi Şerban (accidentat), iar niciun alt accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci.

Nu avem soluţii şi nu dorim nimănui să ajungă în situaţia noastră.

P.S. Oricine ar putea specula regulamentele şi să câştige la masa verde, “fabricând” 5 accidentări, dar în niciun caz Hagi şi Popescu”, a scris Stoica pe Facebook. Managerul s-a referit la faptul că, la o eventuală reprogramare, cei de la Farul ar putea solicita o nouă amânare din cauza unor accidentări de ultimă oră, caz în care echipa lui Hagi va câștiga la ”masa verde”, scor 3-0, conform regulamentului.

FC Farul a cerut public, joi, ca LPF să anunţe dacă meciul cu FCSB, din acest weekend, va avea loc conform programului, având în vedere informaţiile cu privire la cazurile de infectare cu coronavirus de la gruparea bucureşteană.

Echipa constănţeană are programat meciul cu FCSB duminică, la ora 20.30, în etapa a XIII-a a Ligii I.

În ceea ce privește Cupa României (FCSB joacă miercuri cu FC Voluntari), partidele nu se pot amâna, astfel că roș-albaștrii sunt ca și eliminați din competiție.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News