Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Gigi Becali a pus tunurile pe Edi Iordănescu: ”N-am avut niciodată echipă așa slabă”. Când vrea să-l dea afară pe antrenor

Luni, 08 Noiembrie 2021, ora 13:21
5052 citiri
Gigi Becali a pus tunurile pe Edi Iordănescu: ”N-am avut niciodată echipă așa slabă”. Când vrea să-l dea afară pe antrenor
Gigi Becali

FC Voluntari a terminat la egalitate cu FCSB, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, rezultat care l-a dezamăgit pe finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, care l-a criticat la scenă deschisă pe antrenorul Edi Iordănescu.

Deși a promis prin contract că nu-l va ”deranja” pe Edi Iordănescu, patronul FCSB a răbufnit și a pus presiune pe tehnician, referindu-se în special la evoluția de ansamblu a echipei sale.

„Nu e diferență mare de puncte față de CFR Cluj, dar e diferență de joc. La CFR văd automatisme, trasee, posesie. La noi se joacă haotic. Fiecare joacă ce-i place.

Nu mă bag. Nu am ce sa fac. Am mai pierdut un an. Așa cred eu. Alea 7 victorii le-am obținut noi? Alea le-a dat Dumnezeu.

Dai bani și vezi cum joacă... Ce a jucat CFR cu Voluntari și ce am jucat noi cu Voluntari? CFR i-a distrus, iar pe noi ne-a distrus Voluntari. CFR ține mingea, iar noi nu. CFR joacă fotbal, dar noi nu.

Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu. Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteză a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă.

Vedem cine mai pleacă la vară, ce salarii mai reducem. Cu banii pe Moruțan ținem echipa ca să nu mai dau bani de la mine. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat....

Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva? Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă.

Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună. Ai 5.000 de euro. Dacă Edi ia campionatul îi prelungesc contractul. Jos pălăria pentru el. Nu mai vorbesc și îi dau primă. Îi fac contract pe câți ani vrea el. Dacă ia campionatul, înseamnă că eu sunt nebunul. Dacă ai rezultate stai pe viață la FCSB. Dacă nu-l va lua, înseamnă că voi sunteți nebuni și eu normal”, a spus Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #FCSB, #Edi Iordanescu, #echipa , #stiri FCSB