Gigi Becali l-a pus la punct pe Mihai Stoica, dupa ce a criticat-o pe Gabriela Firea: Nu te iei de fina mea!

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 09:00 5843 citiri
Foto: Alexandru Dobre/Mediafax/Hepta.ro

Gigi Becali a dezvaluit ca a avut o discutie ferma cu Mihai Stoica, dupa ce directorul sportiv a criticat-o public pe Gabriela Firea pentru situatia in care a ajuns gazonul de pe National Arena.

Deranjat de faptul ca Primaria Capitalei a organizat un eveniment in care cateva mii de copii au jucat fotbal pe National Arena, iar gazonul a fost distrus, Mihai Stoica a aratat-o cu degetul pe Gabriela Firea, acuzand-o ca vrea sa-si faca imagine si ca ne intoarce in vremea comunismului.

La auzul acestor declaratii, Becali s-a enervat si i-a transmis lui Mihai Stoica sa nu mai vorbeasca niciodata despre Firea.

"I-am spus lui MM ca nu are voie sa vorbeasca! Acolo este fina mea, nu te iei de ea! Orice declaratie dai impotriva ei, o dai impotriva mea. E stadionul lor si isi fac si ei un avantaj. Si eu as fi profitat daca era stadionul meu.

O sa vorbesc eu cu fina si o sa o rezolv. O sa-i spun ca stadionul asta a fost facut pentru fotbal, nu pentru concerte. O rezolv eu. MM mi-a spus 'Da, Gigi, am gresit! Iarta-ma'", a dezvaluit Becali la National Arena.

Reactia lui Becali vine dupa un comentariu facut de Mihai Stoica la finalul saptamanii trecute.

"Arena Nationala a fost macelarita de o competitie gen Daciada. Au trecut 30 de ani de la Revolutie si asistam la o mare bataie de joc. Inteleg populismul unora, dar nu inteleg de ce pe un stadion unde noi platim sume exorbitante nu putem juca in cele mai bune conditii pentru ca cineva vrea sa isi faca reclama. E inadmisibil", declara Stoica.

Gazonul de pe National Arena a ajuns intr-o situatie dezastruoasa desi tocmai a fost refacut. Totul se datoreaza faptului ca Primaria a organizat un eveniment in care cateva mii de copii au jucat fotbal pe suprafata de joc pentru a celebra Centenarul.

C.S.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
rubencano
rank 1
fina ta e mai apropiata de finul tau "iepuratoru" porcea
DAN-795
rank 5